L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 14 d’octubre del 2014

L'Ajuntament dedica 20.000 euros a reparar el camí de la Séquia la Bova



 
La regidoria de Contractació i Obres que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha iniciat els treballs de reparació dels desperfectes del camí de la Séquia de la Bova, al costat del riu Vaca, amb una inversió total de 20.000 euros de fons propis municipals.
Llum Sansaloni, regidora responsable de l'actuació, ha confirmat que "seguint el costum de la legislatura actual i d'aquest govern, l'execució de l'obra ha estat adjudicada a una empresa local, en concret a "Transtonis".  Representa una inversió de 20.000 euros de fons propis municipals".
 

La regidora de Compromís ha destacat que l'obra millorarà la seguretat del trànsit de vehicles pel camí donat que es repararan trams de la calçada que presenten perill i es reposaran els murets de protecció de la vora del Riu, i això farà que s'eviten nous despreniments i solsides en la zona d'actuació.
El camí de la Séquia de la Bova, com és conegut, és un dels més trànsit suporta en tot el terme de Tavernes en ser una de les vies principals per accedir als horts de la zona sud i ser també via d'entrada directa a la zona nord de la platja de Xeraco.

Aquest projecte de millora va nàixer amb polèmica, donat que el passat mes de març i quan el govern municipal el va presentar a aprovació en el plenari dins d'una modificació de crèdits, tant el PP com la regidora no adscrita el van votar en contra. La postura de l'oposició d'entorpir el projecte, va obligar a celebrar després un ple extraordinari per a la seua aprovació.