L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 10 d’octubre del 2014

L'Ajuntament efectuarà gestions de trànsit que ara fan els veïns a Alzira o València.



L'alcalde, Jordi Joan, ha firmat un conveni amb la Direcció General de Trànsit que facilita que molts dels tràmits que ara s'efectuen a Alzira i a València es facen a la nostra ciutat, amb la qual cosa s'eviten els desplaçament dels veïns.

Jordi Joan ha explicat que "ja està signat el protocol d’actuació del conveni . Entre altres i com a novetat, introdueix la possibilitat que la nostra Policia Local realitze un número taxat de tràmits, fent de mediació entre la Prefectura Provincial de Trànsit i els ciutadans de Tavernes, amb la qual cosa s'estalvien els desplaçaments a Alzira i València".


El líder valler de la coalició Compromís ha indicat que la firma del conveni suposa una millora més en les tasques d'atenció i dedicació als veïns, recordant que això "es un objectiu que ens vam marcat i que s'ha vist potenciat al llarg de la legislatura amb augment de serveis i hores dedicades a l'atenció ciutadana".

La Policia Local de Tavernes ja té les autoritzacions i accessos informàtics preceptius, per a poder desenvolupar esta tasca. Segons ha explicat, els veïns podran presentar en l'Ajuntament expedients relatius a tràmits de trànsit com:

- Comunicació de canvi de domicili en el permís de conduir.
- Duplicats del permís de circulació per canvi de domicili
- Duplicats del permís de circulació per adaptació del nom al valencià.
- Duplicats del permís de conducció per adaptació del nom al valencià.
- Baixes definitives de vehicles de més de quinze anys des de la seua matriculació a Espanya i no inclosos a l’àmbit d’aplicació del RD 183/2002, de 20 de desembre (camions, autobusos, motocicletes, ciclomotor i vehicles especials)

La documentació relativa a estos tràmits es presentarà a la Policia Local que els comprovarà i els tramitarà per a la seua resolució en la prefectura de trànsit.

L'alcalde de Tavernes ha confirmat que s'estan confeccionant uns tríptics informatius per a deixar ben clar als ciutadans interessats els tràmits a realitzar en cada moment, així com la documentació que tenen que aportar en cada cas.
-