L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 8 d’octubre del 2014

El recital "De Banda a Banda" commemorarà el 9 d'octubre


El pròxim dia 8 d'octubre i organitzat per la regidoria de Joventut que dirigeix Josep Llácer, de Compromís, i amb motiu de la commemoració de la diada del "9 d'octubre" els amants de la música en valencià tenim l’oportunitat de gaudir del nou espectacle de Pep Gimeno “Botifarra” i d'Ahmed Touzani, violinista marroquí, amb un recital de música tradicional. 

"De Banda a Banda" pretén envair el públic del color, l’olor, la musicalitat i la força de la tradició musical de la Mediterrània. Un espectacle nou i diferent que es defineix com a proper, divertit i ric, ple de peces musicals d'amdós costats de la nostra mar, la que ens uneix amb tantes cultures al llarg de la història. 

Pep Gimeno el Botifarra i Ahmed Touzani (immillorable violinista) a bord d'un vaixell musical, creuaran diverses vegades l'estret de Gibraltar, mentre traginen cançons que seran per la tonalitat, la cadència i el ritme tan valencianes com marroquines, i faran honor al nom de l'espectacle "De Banda a Banda". Podrem escoltar fandangos, la "granaïna", romanços, jotes, la malaguenya de Barxeta - tant seua i tan nostra- entre els acudits i anècdotes que Pep Gimena sol contar en tots els seus recitals. 

"De Banda a Banda" el dimecres, 8 d'octubre, a partir de les 20'30 hores a la Casa de la Cultura de Tavernes. El millor marc a la nostra ciutat per gaudir d'un concert sobre les músiques de dues de les cultures que banya la Mediterrania. No hi falteu i deixeu-vos encisar per una nit on podrem compartir els punts comuns de dues cultures que, al llarg de la història, han servit per configurar el nostre poble i la Valldigna, l'antiga Alfàndec àrab. 
  

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per commemorar el 9 d'octubre podrien fer un concert gratuit per a tot el poble a la plaça major i no pagant a la Casa de la Cultura.