L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 d’octubre del 2014

La regidoria d'Esport promou un estil de vida saludable i de lluita contra el sedentarisme




La regidoria d'Esports que dirigeix Josep Llácer, de Compromís, continua la campanya iniciada abans de l'estiu de promoció d'un estil de vida saludable amb la instal·lació d'un nou panell informatiu de les "Rutes saludables" en el Parc dels Vents.



El nou panell del Parc dels Vents informa de les "Rutes saludables" i motiva els veïns i veïnes a la pràctica esportiva.  S'ha instal·lat aprofitant l'estructura d'un antic panell informatiu d'altra temàtica danyat pel temps i per un acte vandàlic. Els operaris municipals han aprofitat la base de l'anterior, que ha estat reforçada i millorada en l'ancoratge per al nou panell.



La regidoria d'Esports amb aquesta acció continua la instal·lació de panells informatiu de les 8 rutes saludables establides dins del casc urbà i la platja. L'objectiu, segons Josep Llácer,  és "promoure un estil de vida saludable entre els veïns i veïnes i facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària  i evitar el sedentarisme".



Les "Rutes Saludables" establides actualment són vuit i d'elles cinc s’hi realitzen dins del casc urbà de Tavernes i altres tres a la platja. En el cas del casc urbà, "hi ha la “possibilitat de seguir uns recorreguts que va des dels 1.600 m fins als 8.300 en  zones urbanes i semiurbanes pràcticament  sense cap dificultat per als caminants, als quals nomes els caldrà unes bones sabatilles  i roba lleugera”.



Les rutes de Tavernes ciutat estan indicades amb color verd , groc , blau , magenta i roig i els recorreguts van dels 4’4 Km, cas de la del Clot de la Font, als 8’3 Km de la ruta del Mirador. A la platja hi ha 3 rutes, amb recorregut i distància diverses per la platja, de 6 km cadascuna i una al voltant de la torre de Guaita sobre 1'6 km.



Els panells informatius de Tavernes i la platja donen rutines  i pautes a tots els veïns, sense distinció d’edats i nivell esportiu, per tal d’aconseguir hàbits esportius i millorar la condició física.
-