L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 19 d’octubre del 2014

El Club Atletisme la Valldigna serà un dels clubs organitzadors del Mondúber Trail del pròxim 8 de novembre.




El Club d'Atletisme la Valldigna serà un dels organitzadors de la prova "Mondúber Ultra Trail" (MUT) a més de clubs i entitats d'altres localitats, cas de Club de Correr de Xeraco, el Club Atletisme Xeresa, la Llebre de Simat i el Club Muntanyer de la Valldigna i  Xeraco. Entre les entitats institucionals que recolzen la prova estan els ajuntaments de Xeraco, Xeresa i la Mancomunitat de la Valldigna, que ho fa en nom dels ajuntaments que representa.
 
El Mondúber Ultra Trail vol ser un mitjà que done a conéixer als amants de la muntanya i practicants del trail-runnig els paratges i senderisme de la zona del Mondúber i dinamitzar l'economia a partir del turisme rural. La prova està homologada per la ITRA (International Trail Running Association) i la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada. A més serà puntuable per a "The north face the Mont-Blanc 2015".


El Mondúber Trail constarà de dues proves competitives: una de resistència per muntanya de 80 km, una marató de muntanya de 42 km i una marxa senderista no competitiva, amb proves que passaran pels termes de Xeresa, Xeraco, Barx, Benifairó, Simat i Tavernes de la Valldigna.