L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dijous, 30 d’octubre del 2014

AVUI DIJOUS: La regidoria de Foment inicia el II Cicle d'Economia i Territori amb la xerrada "La balança fiscal valenciana" impartida per Rafael Beneyto.
El regidor de Compromís i responsable de Foment, Josep Llácer, ha confirmat l'inici avui dijous, dia 30, a les 20 hores del "II Cicle d'Economia i Territori", xerrada que obri el cicle i que impartirà Rafael Beneyto, analista financer i expert en finançament autonòmic.
L'acte serà en el saló de plenaris de l'Ajuntament de Tavernes, amb la inauguració a càrrec del regidor de Foment, Josep Llácer, i presentació del ponent per Enric Sigalat, president del cercle Euram de la Safor.

Josep Llácer, de Compromís i responsable de Foment local, considera un honor que siga Rafael Benyto qui obri el segon cicle perquè "estem davant d'una de les persones que millor coneix tot allò que fa referència a la balança fiscal dels valencians".

El regidor ha recordat que Rafael Beneyto ha format part de l'equip de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE) que, a encàrrec de l’Associació Valenciana d’Empresaris va avaluar la balança fiscal autonòmica i va estimar que els valencians rebem 1.000 milions d’euros menys a l’any que la resta de comunitats. També va formar part del comitè d’experts nomenat per les Corts Valencianes que va determinar que els valencians habíem deixat de percebre 13.500 milions d’euros des del 2002.

Llàcer ha confirmat que "el format d'aquest cicle serà semblant a l'anterior, se celebrarà una sessió des d'octubre fins el mes de juny, alternant xerrades informatives i de debat amb formació específica i presentant els casos particular d'empreses locals".

El II Cicle d'Economia i Territori està organitzat conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia), Euram de la Safor, Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga, l'Injuve i la FVMP.
-