L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 d’octubre del 2014

Alfonso Rus estaria cercant crear un "Canal 9" privat per a abans de les eleccions.

No s'ha complit un any des de l'apagada de Canal 9 per part de la Generalitat i des de les institucions públiques ja s'estaria pensant a potenciar amb fons públics un canal de nivell autonòmic, però privat, i perquè estiga en funcionament en breu, molt abans de la campanya electoral.

Segons ha pogut saber eldiariocv.es, la Diputació de València estaria treballant a injectar una forta quantitat de diners públics al canal LP TV, la televisió digital de Las Províncias (del grup Vocento, editora també d'ABC) perquè abans d'acabar l'any aquest canal intensificara la seua presència i ocupara l'espai deixat per la televisió autonòmica. El president provincial, Alfonso Rus, estaria planejant invertir una suma d'entre 2 i 6 milions d'euros en el canal, amb el vistiplau de la Generalitat Valenciana, i cercant també que se sumaren les diputacions d'Alacant i Castelló.

Juntament amb Mediterrani TV (empresa de la cadena COPE) LP TV és l'únic canal amb llicència autonòmica, i amb el nou impuls es pretendria jugar un paper similar al que va tenir la televisió pública: cobertura de festes populars i cultura, espais de salut, però especialment divulgaria la labor de la Diputació de València, així com dels altres dos ens provincials si se sumaren.

El nom que s'estaria parlant per a la direcció Luis Redondo, exdirector de Canal 9 i també imputat en la denúncia interposada per Compromis pel forat econòmic de RTVV. El nomenament de Redondo com a director del canal autonòmic implicaria també la contractació d'un "nucli dur" d'extreballadors de la televisió autonòmica, al voltant d'unes 30 persones que estarien en la seua òrbita d'influència.