L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 d’octubre del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: ELECCIONS A LA VISTA!!!

No estarà massa content el PSOE local en un dia tan important com és avui si ha llegit  LAS PROVINCIAS. Segons el diari "El edil socialista (Víctor Borrás) afirma que sabe de la existencia de un proyecto sobre esta segunda fase que conectaría el colector de la Avinguda de la Marina con el Canal por la calle Blasco Ibáñez. Así se completaría el gran colector de la costa vallera". 

«A mí, como concejal de Hacienda, aún no me ha llegado ninguna valoración del proyecto de este colector. El plan está hecho, pero no se ha formulado ninguna petición de crédito para estar obras. Con independencia de esto, voy a buscar posibles vías de financiación».

El que publica el diari deixa entrevore que el regidor,  candidat a l'alcaldia, no sabria massa d'un projecte tan important com el col·lector de la platja. I això passaria quan una regidora socialista porta ¡¡¡la gestió delegada!!! de l'àrea d’Urbanisme, o siga és la màxima responsable de l'urbanisme local, entre altres responsabilitats que té en coses de la platja.

¿Vol dir-nos el corresponsal que la regidora delegada d'Urbanisme no informa els regidors del seu partit, ni al seu candidat? El lògic és que siga ella qui li informe, i més essent la responsable d'Urbanisme, i no ho faça cap membre del soci de govern. Nosaltres estem ben segurs que la regidora informa i per tant l'autor de la noticia haurà de justificar eixa manera d'informar, que no pensem feta amb mala fe, però que dóna peu a les murmuracions i parladuries de la dreta d'un mal rotllo entre el govern. 

També ens estranya eixe presumpte desconeixement del regidor, quan des de fa tres anys el col·lector és un tema recurrent del qual s'ha parlat mil vegades en plenaris, premsa, blogs locals de tota classe i per tot arreu. I també ens estranya que ara, després de tres anys de gestions de l'alcaldia  pels permisos, el regidor Borràs tinga preocupacions i interés i diga qua vol buscar els fons de finançament. Tant de bo els aconseguesca i es canvie la decisió del conseller de no deixar que l'Ajuntament faça un prèstec. De tota manera.... ¡¡¡eleccions a la vista!!! ¡¡¡Mira que la proximitat d'eleccions fa coses!!! 




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Borràs guapetón eres un campeón!! Que pena que no t'enteres de res...

Anònim ha dit...

Ja,ja,parladuries de la DRETA del mal rotllo del govern. Vaja manera de manipular. Si dius o insinues que al govern hi ha mal rotllo,cosa que clama al cel al poble,eres del PP. No val a disentir dels interessos del partit de l'alcalde, o eres enemic. Com Karina que era bona xica fins que un dia despres de disentir del govern ja era el dimoni. Eixe es el nivell periodístic.

La Cotorra de la Vall ha dit...

En el govern hi haurà les mateixes tensions que pot haver en qualsevol govern de dos partits, això ni es nega, i és normal i ho vorem més d'ací uns mesos quan cada partit marque més territori. Si passa fins i tot en el PP que només és un partit on Fabra i Ciscar ni es poden vore o Rus i Castellanos.
Ara d'això a fer cas de tot el que escampa el PP on si escoltes alguns dels seus membres a l'Ajuntament es va amb pistoles i ganivets entre els dos partits, molt lluny de la realitat. Això ens referíem.
Comprenem que als que són (o sou?) afins al PP els (us) interesse des dels mitjans que dominen (domineu) atiar eixe foc amb més bon nivell periodístic que no nosaltres, simplement un blog (encara que ens lligen cinc vegades més que alguns diaris).

Anònim ha dit...

Com en tot el vostre argumentari,aci també torna a tindre culpa el PP. Jo crec que Manolo ha fet vudú o màgia negra a Víctor,eixe xiquet està desconegut.