L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dilluns, 13 d’octubre del 2014

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Ahir per la vesprada semblava que tindriem aigua a bots i barrals.Semblava, però al final no va ser res. Encara que, com remarca l'amic que ens ha enviat aquestes bones fotografies fetes amb el mòbil, va hi haver un moment a la vesprada que es va fer negre, molt negre, i  el cel semblava que anava a amollar-la a base de bé.

Al final, tot es va quedar en un ruixat, i un oratge que va donar bones fotos per l'espectacularitat dels núvols. Com s'hi pot apreciar en la darrer fotografia presa al paratge de Sant LLorenç d'Alcudiola, la nuvolada estava més per la zona entre Cullera i València.
-