L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 d’octubre del 2014

Poda d'arbres i palmeres en casc urbà i platja


La regidoria d'Infraestructures Agràries i Urbanes que dirigeix el regidor Josep LLácer, de Compromís, efectua tasques de poda dels arbres en el casc urbà. Els treballs, dirigits als arbres grans i les palmeres principalment, continuaran després en la platja. 

A hores d'ara la brigada municipal, encarregada dels treballs, neteja els arbres del Passeig Colom, una tasca iniciada avui i que continuarà fins el dia 17. 
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Està previst plantar algun arbre?

Anònim ha dit...

Sí, el de Sant Antoni al Passeig.

Anònim ha dit...

tallar el passeig colon a les 9h quan cal accedir a l'escola no està molt encertat.

Anònim ha dit...

A l'escola en cotxe? Ni que visquerem en Madrid.

Anònim ha dit...

Tan facil que es. Quan arribes al principi del passeig, gires a l'esquerre de cara Mercadona, prens el carrer del supermercat i vas tot recte fins que arribes a Marjaletes i gires a la dreta i entres de nou al Passeig Colon.

Anònim ha dit...

Qui ha dit res de cotxes? És perillós tallar branques mentres per baix passen xiquets. Molt més fàcil començar a les 9:05 o parar de 8 a 9 que fer pegar la volta per Marjaletes i Vergeret com proposa algú.

Anònim ha dit...

Es nota que tens ganes de clavar el clau per la cabota.
Jo vaig passar a les 9 i passades les nous i estava ben delimitada la zona de pas amb unes tanques, a més que hi havia un operari vigilant precisament que no entrarà ningú en la zona de treball.I ja queda dins del coneixement de les persones no deixar que els fills entren o vagen prop, a mes que hi ha dos o tres camins alternatius a peu per no passar precisament per ahí.
Despres del que has dit i del que jo vaig vore estic segur que tu no el vas acostar a eixa zona.

Anònim ha dit...

Jo sols que he vist, ja de vesprada, branques de palmeres pel mig del passeig. I de la seguretat mai n'és prou, pensa que no tots els xiquets van acompanyats dels pares a escola.