L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 d’octubre del 2014

L'alcalde Jordi Joan ha anunciat que Tavernes disposarà de dos habitatges més per a dedicar a lloguer social.


L'alcalde i el funcionari d'IEGE en la visita als habitatges
L'alcalde, Jordi Joan, de Compromís ha confirmat la disponibilitat dels dos habitatges després d'una visita on l'Ajuntament ha rebut les claus de mans del representant de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (IEGE).
 
Els dos nous habitatges s'inclouran dins del Programa Extraordinari de Lloguer d'Habitatges d’Interés Social. Al respecte l'alcalde ha manifestat que "tenim dos nous habitatges que sumar als quatre que ja disposem. Es demostratiu que les negociacions que vam mantindre amb la directora general de l'EIGE, Inmaculada Garcia Pardo, en el marc del programa de lloguer social donen el seu fruit". 
Jordi Joan, un funcionari de l’EIGE i l'arquitecte municipal, Andrés Moscardó, van visitar fa uns dies els habitatges per valorar l'estat de manteniment i determinar si es pot donar la cèdula de segona ocupació de manera immediata o s'ha de dur a cap un projecte de rehabilitació. 
 
Els anteriors ocupants van entregar les claus a l'Ajuntament perquè abandonaven les vivendes, amb la qual cosa es va donar l'avís a l'IEGE, l'entitat que s'ocupa de la gestió de les vivendes propietat de la Generalitat. L'IEGE es va posar en contacte en l'alcaldia per visitar els dos habitatges i comprovar el seu estat abans de lliurar les claus a l'Ajuntament perquè entren a formar part del pla de vivendes de lloguer.

Els dos nous habitatges estan ubicats en l'edifici conegut com a "finca roja" dels carrers Benifairó i Simat. L'alcalde ha recordat que "en eixe edifici hi ha quatre habitatges que rehabilitaren amb una inversió de 10.000 euros abans de donar-los a persones necessitades del poble. Amb això, l'Ajuntament una vegada més assumeix competències que no li són pròpies, sinó de la Generalitat, i ho fem per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns".

.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

"Va visitar els habitatges" no es pot dir, perque quan Juan va vore el primer pis, com ja s'havia fet la foto, va pegar a fugir. L'interés era més la foto que vore com estàven els pisos.

Anònim ha dit...

Igual és que tu estaves allí.
Ganes de faltar i difamar que tenen alguns.

Anònim ha dit...

Cotorra, no tingues por tenim que dir les coses clares i sense faltar al respete, cosa que els altres si que fan. Tenim que ser transparents i si es te que contestar a algu li se contesta amb educació i no passa res. Anem a per la victoria.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sempre contestem amb educació. I de vegades, massa, ens hem de mossegar la llengua...

Anònim ha dit...

EL que haurieu de fer és contestar però amb veracitat, no cal mossegar-se la llengua. Està clar que el senyor Alcalde no pot arribar a tot, encara que, de vegades, sembla tot lo contrari per les fotos, clar. Pot ser amb el cotxe de policia puga arribar a tot...

La Cotorra de la Vall ha dit...

I amb veracitat contestem sempre. Sempre amb la veritat. Dis-nos una mentira que hagem dit.

Anònim ha dit...

Almenys no porta guardaespatles o t'ha de fer un poc de memoria?