L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 d’octubre del 2014

L'Ajuntament de Tavernes habilitarà a novembre el primer parc per a mascotes de la ciutat


Zona per al parc caní

L'alcalde, Jordi Joan, de Compromís ha confirmat que l'Ajuntament habilitarà el primer parc caní i de mascotes els pròxims dies, havent triat per ubicar-lo la zona Els Sequers on s'invertirà 7.300 euros en l'habilitació.

L'alcalde ha confirmat que el parc per a gossos tindrà una superfície de 2.200 metres quadrats, serà una zona completament tancada i amb dues portes d'accés. "És un primer pas, amb el temps serà millorable, però és una experiència que ajudarà els veïns a complir l'ordenança de tinença d'animals de companyia".

Jordi Joan ha indicat que amb aquest servei "es concilia la vida de les famílies que tenen mascotes i aquelles que no en tenen". L'objectiu de l'actuació és, per un costat, cobrir la necessitat que tenen molts propietaris de mascotes de disposar d'un lloc on poder deixar els animals solts, sense limitació d'horaris i sense que representen cap problema als demés veïns.

També ha assenyalat que "les persones que no tenen mascotes volen que els seus fills juguen en zones netes, sense cap perill i diferenciada de la dels animals, una cosa que aconseguim amb la posada en marxa d'aquest parc caní".

La inversió municipal serà de 7.300 euros, IVA inclós, i ha estat encarregada a una empresa especialista que és la que ha ofert a l'Ajuntament el millor preu. La instal·lació començarà a muntar-se només passe Tots Sants, per tal de no destorbar la visita al cementeri.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I els aperells de gimnastica que?Els podrien posar darrere de la porteria de rugby.

Anònim ha dit...

Utilitzar la zona de gespa per als gossos es un altra barbaritat dels assessors de l'alcalde. Si eixos diners els dedicaren a que el poble estiguera lliure de merda de gossos seria fabulós. Un poble com Tavernes que està rodat de un bosc de tarongers no li fa falta res per a que els gossos puguen estirar les cames. Jordi, recorda que els gossos no son persones.

Anònim ha dit...

Tal vegada, però valen més que moltes. Tens un camp de tarongers per a deixar-me per soltar al gos? Si es així perfecte. I el problema de les merdes de gossos al poble no s' arregla en diners, s' arregla concienciant i civilitzant al amos dels gossos que no les arrepleguen, si per eixa vía no funciona, doncs campanya de la polícia local com es va fer i denuncia corresponent.

Anònim ha dit...

Jo encara no sé de ningú que hagen multat per gossos,brutícia,soroll o baralles. No estaria mal que començara algún govern donant exemple de treballar pel civisme i ho castigara com passa al trànsit, l'educació també la podria fer la policia, amb l'escola ni campanyes amb cartellets no és prou.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tu no deus ser del poble. El que no anem a fer ací es cada setmana fer un balanç de multes per excrements de gossos, de trànsit, etc. etc.

A continuació, tres de les moltes noticies en que hem tractat el tema

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/01/lajuntament-de-tavernes-aplica.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2012/12/tavernes-habilita-tres-zones-urbanes-on.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2014/02/lajuntament-colloca-paperes-per.html

Anònim ha dit...

Per a quan arreglar les voreres, els passos de vianants,... no cregueu què és molt més prioritari?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No estem parlant de 7.000 euros sinó d'alguns centenars de milers.
La proposta que es va presentar al plenari per import sobre els 230.000 euros per pintar els senyals i algunes coses més urgents a traves de la modificació de credits no va prosperar pel vot en contra del PP i la regidora no adscrita.