L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 d’octubre del 2014

Gran afluència de veïns en la III Concentració Equina celebrada ahir a a la platja


L'amazona Sandra Holmer, muntant al cavall Lamborgini, es va alçar com a guanyadora de la "III Concentració Equina" que es va celebrar ahir diumenge en la platja de Tavernes. Ha estat premiada amb 200 euros. El veí de Barx Guillermo Donet Donet va quedar el segon, amb un premi de 150 euros i José Enrique Llopis, el tercer amb 75 euros de premi. Els premis van ser lliurat per la regidora de Turisme, Carmen Canet

La Concentració Equina es va iniciar a les 11 del matí amb un esmorzar i una volta a cavall per la platja, que va durar quasi hora i mitja, i la correguda es va iniciar ja passades les 12'30.  Al final el dinar de germanor i festa al pub Aquarium amb atraccions infantils.

Molt bon ambient i molta gent presenciant l'event, afavorit per un dia pràcticament d'estiu. Entre els espectadors l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que va seguir atentament les evolucions dels èquids per la platja.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Conforme ho conteu sembla que l'Ajuntament no hi haja tingut res a veure, en quant el cartell anunciador és ben explícit, i tal vegada i tot els premis en metal·lec. Per qué el teatre o altres espectacles s'anuncien per megafonia i altres com aquests no? No són tots del mateix govern i per a la mateixa ciutadania? Per qué aleshores eixes diferències?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem. Ho hauries de preguntar a les regidories implicades.

I ho hem contat bé, talment com la participació del Triatló C. Atletisme Valldigna en la prova d'ahir de Gandia.

Anònim ha dit...

Vaig arribar tard per culpa de l'ironman de Gandia.

Anònim ha dit...

Dona les gràcies a l'Ajuntament per deixar fer dos actes al mateix lloc i mateixa hora. Pa una vegada que fan algo a la mar fora d'estiu van i la caguen.

Anònim ha dit...

Li tindràs que donar les gracies al club de Gandia que fa la prova del triatló i a qui tenia que vigilar i controlar eixes coses i el trafic.
Tavernes no ha tingut res que vore.