L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 d’octubre del 2014

El Festivern 2014-2015 ja està ací, i de nou a Tavernes!!!



El Festivern 2014-2015 es presenta per quart any consecutiu a Tavernes amb les actuacions principials de "La Gossa Sorda" la Banda Bassotti, Aspecat i los Chikos del Maiz. Un programa de luxe per a acomiadar l'any 2014 i rebre amb tots els honors el 2015.

Segons la informació del Facebook del Festivern, enguany l'acomiadament del 2014 serà amb dos dies de festa festivernera, amb concerts, el vermut musical amb Andreu Valor, un concurs de paelles, de xerrades, de campionats de futbet, raspall i basket i activitats culturals preparades des de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tavernes que dirigeix el regidor Josep LLácer, de Compromís.

El "face" del Festivern ha donat avui publicat al cartell del Festivern, que podeu vore obrint aquesta informacií, i al costat dels grups que acabem d'esmentar, trobem també altres grups com Sargento Garcia i Zoo. Mes de 20 grups i formacions musicals actuaran a Tavernes entre el 29 i el 31 de desembre, en el que serà la desena edició d'aquest event musical de les comarques centrals del País Valencià.

Des de fa uns mesos i de manera callada, l'organització del Festivern en col·laboració estreta amb la regidoria de Joventut  de Josep Llácer, que prepara una programació que es vol estiga a l'alçada de l'efemèride dels 10 anys d'existència. Deu anys porta el Festivern, dels quals 5 els ha passat a la nostra Valldigna, doncs no hem d'oblidar l'any que es va celebrar a Benifairó.

A destacar

"La Gossa Sorda" que es va acomiadar dels escenaris temporalment el 31 de desembre de 2012 amb el segon Festivern de Tavernes i que dos anys després han complit la seua paraula i han tornat a la càrrega. La banda d’onze músics de Pego colpejarà els escenaris del Festivern 2014-2015 amb el seu cinqué treball ‘La Polseguera’, disposats a demostrar perquè és un dels grups més potents del País Valencià. 

La formació rapera Los Chikos del Maíz aterrarà a la Valldigna amb el seu segon treball ‘La Estanquera de Saigon’ i per completar una altra banda mítica, Sargento Garcia, que ens portarà la seua exitosa barreja de sons del Carib. 

Aspencat i Zoo cremaran definitivament la darrera nit de l’any. El seu estil basat en l'ska, el reggae i el drum and bass que en l'actualitat ha avançat cap a uns ritmes més electrònics ha portat Aspencat per nombrosos festivals d’arreu l’estat i fins a Alemanya a principis d’octubre. Un cartell coronat per qui ha estat la veu revelació de l’estiu, Zoo, el col·lectiu musical de Gandia que amb només un videoclip ha sacsejat el panorama valencià creant una gran expectativa. 

I des de l’Alcoià i l’Horta, El Diluvi i Tardor tancaran la proposta de la nit de cap d’any junt amb DJ Plan B.

I com a complement, encara que no s'han fet públics, diversos actes culturals i musicals organitzats per l'ajuntament de manera que Tavernes es convertira entre el 29 i el 31 en la capital musical de les nostres terres i un referent per a la joventut valenciana i de les comunitats veïnes.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui, quina sorpresa,no m'ho esperàvem!
Cal dir que els grups prou repetitius i sense cap extra de nivell. Sembla que sempre van els mateixos, hi han més grups en valencià però no deuen estar a l'òrbita política del Bloc. Llàstima que volent promocionar la nostra cultura es barrege política amb cultura.

Anònim ha dit...

Per al del comentari anterior: tens molta raó en que es mescla política amb cultura a l'hora de promocionar la nostra llengua. Sobretot per part d'aquells que ni saben parlar valencià, ni pretenen defensar-lo ni fomentar-lo, es carreguen mitjans en valencià i prohibeixen que pugam escoltar la nostra llengua… Per tot això, excel.lentíssim el cartell del Festivern i "chapeau" per seguir un any més fent un macro festival en la nostra llengua, amb activitats extra com pilota valenciana, futbet, xarrades… BENVINGUT A LA VALLDIGNA FESTIVERN!! PER MOLTS ANYS!!

Anònim ha dit...

Paregut al de fa 2 anys (gosa, aspencat, maiz, batrusca, ..) però més car.

Anònim ha dit...

Ho tens solucionat. No vages i te'n vas al restaurante Meditarraneo, per exemple. Sopar 50 euros i disc jockey. Baratet.

Anònim ha dit...

Per lo que veig el unic que ha mesclat politica en musica eres tu, nombrant un partit politic que no se que pinta en lo que parla la noticia... ai les manies...

Anònim ha dit...

Al Mediterràneo hi haurà més percentatge de gent del poble que al Festivern,i el negoci es queda al poble.Pablo deu felicitar-te per fer-li publicitat debades.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mala cosa seria que a un restaurant del poble, com Mediterráneo, hi hagués mes gent de fora que del poble. Això seria com anar a vore un partit del Valencia a Mestalla i que hi hagués més gent de l'equip rival.
Ja veus com són: no ens cauen els anells de fer-li propaganda a un restaurant del poble: Com ja s'ha dit, la Nit de Cap d'Any el sopar 50 euros. Ja es podeu apuntar.
I quan al negoci del Festivern... doncs pregunta a bars i comerços del poble a vore que el diuen.
Però discutir amb alguns temes com aquest és com voler buidar la mar i posar-la en un clot de la sorra, com li passar a Sant Agustí.

Anònim ha dit...

No sa pensat en altra ubicacio,com el poligon industrial per eixample,molt de lloc i poca gent per a molestar a l hora de dormir,perque ja que han fet una pista de atletisme al lloc del festivern,que no malgasten els diners tampoc.

Anònim ha dit...

Doncs si ja es sap que es fa ací i on es fa.
Trobe que el més convenient seria preparar ja els terrenys per a que quan vinguen ja estiga la brossa creixcuda i no es faça fang.
Tot dit des de la ignorancia, que igual és massa prompte.