L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 d’octubre del 2014

Ai, les mitges veritats...!!!


Llegim avui a LAS PROVINCIAS i dins d'una menuda nota, que l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, havia afirmat que "Si alguien no quiere que su sangre vaya en furgoneta puede irse a hacerse la analítica a Gandia".

Dit així, i amb les poques explicacions que dona la nota, si que sembla un poc fort, com si fora un marmoló de l'alcalde. Però clar, quan lliges tot el que l'alcalde va explicar en el facebook, la visió que tens canvia per complet. I això és el que no li interessa a LAS PROVINCIAS que es mou millor en les mitges veritats. I damunt amb una mala traducció al castellà de la frase! Perquè això de "puede irse a hacerse"....!!!

Al davall, hem reproduït, allò que l'alcalde va informar al seu facebook a alguns veïns de Tavernes. Una explicació dels fets, on reconeix que pot ser el mètode no siga el millor però es fa el que es pot, quan eixa obligació no és de l'Ajuntament sino de la Generalitat i la seua Conselleria.

Per cert ¿per què el diari no culpa de la situació a la Generalitat? ¿Per què no exigeix que pose un servei com cal i el pague? ¿Per què no recorda i critica que el darrer any s'han suprimit serveis com el suport vital bàsic?

Nosaltres ho tenim ben clar: això no es denuncia ni s'exigeix a la Conselleria de Sanitat perquè en la Generalitat governa el PP i a Tavernes l'alcaldia és de Compromís. Sense deixar de banda que alguns estaven molt bé en passades legislatures, cobrant centenars de milers d'euros de l'Ajuntament de Tavernes governat pel PP per vigilàncies, centres juvenils que ningú troba a faltar i algunes coses més.

Potser per això ens hem recordat d'aquelles paraules de Jesucrist sobre els sepulcres emblanquinats... i no és perquè s'acoste Tots Sants.

Si cliqueu al damunt ho podreu llegir millor





13 comentaris:

Anònim ha dit...

Que menys que un vehicle cobert i no la "furgoneta" que en realitat és un camionet on les mostres van a l'aire lliure. No sé com està la flota vallera municipal ni la seua disponibilitat,però el viatge d'anar i tornar a Gandia es fa en menys d'1 hora. Parlant d'ambulàncies,no es podria incloure el servei en el conveni amb CR? De la part de conselleria, tota la raó,però que no li lleva gravetat ni responsabilitat a l'assumpte, ja ho diu JJ, que és un cas que pateixen tots els ajuntaments.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com tot el mon sap eixe no és el vehicle que s'usa per a dur les analítiques. S'usa de sempre un vehicle amb les condicions que dius: tancat i dins del vehicle.

Això segons ens diuen és un cas aillat per uns imprevistos.

Anònim ha dit...

Ni és correcte portar les mostres en el camionet ni és afortunada la frase d l'alcalde "Si algú no vol que la seua sang vaja en furgoneta pot anar a fer-se l'analítica diréctament a Gandia" que pot donar a entendre que la sang sempre es porta amb la furgoneta.

Millor haber dit que és un cas aïllat perque sempre s'usa un vehicle adequat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

A bou passat, tots toreros.

El tema està suficientment explicat.
Encara que es porte amb camionet no hi ha novetat des del punt de sanitat ni de la legalitat.
Això està explicat també en un altre article.

Anònim ha dit...

Com quedem, si és un camionet amb remolc com es veu a la foto, com dius que dic jo que tancat i dins del vehicle? Repasa,que jo no dic això,ho diu l'administrador,i sap que no és així. Bueno,ho sap tot el món,que hi ha imatges. No sé el que diu la llei,però si permet dur mostres d'analítiques sanitàries a l'aire lliure,damunt d'un vehicle descobert, és mala llei. La millor llei, el sentit comú.

Anònim ha dit...

Xe, a fer la mà. Tots a Gandia ,si sols esta a una horeta anar i tornar! A portar al uelo tots el mesos o si no,pa lo que li queda, que no faci gasto, paque te que ferse analisi.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Va, tots en un comentari:

1.La frase de l'alcalde no la diu solta. La diu dins d'un context on explica que s'esta fent. I per acabar diu: i si tot açò que fem no sembla bé i "algú no vol que la seua sang vaja en furgoneta pot anar a fer-se l'analítica diréctament a Gandia". Canvia molt el sentit i el to.

2. ¿No és correcte portar les mostres en camionet? Això ho diràs tu, no ho diu la llei. Lliste el segon article publicat. Les mostres van dins de contenidors de tres peces hermètiques. No els afecta l'exterior.
Estan homologades i això vol dir que els contenidors tenen unes determinades condicions per salvaguardar condicions extremes, pe. un accident on puguen anat enmig la carretera.

3. Es un cas aillat. L'alcalde no té perquè saber com es mouen totes les fulles de l'arbre que seria l'Ajuntament. Eixa frase es da fa dies. Els periodistes hagueren pogut també preguntar i assabentar-se, però tot sabem l'estil de determinat periodisme.

4. Que siga una mala llei ho dius tu i com expert no ens vals. Els contenidors son homologats i això vol dir alguna cosa. A mes son de tres cosos i hermètics. I això de l'aire lliure.... segur que l'aire lliure te menys contaminació que el de l'Hospital.

5. I el sentit comu el diu que si no pots fer el viatge amb el vehicle habitual, si no vols que es facen malbé les mostres, que suposem s'hauran de posar en frigorifics o analitzar dins d'un temps marcat, es portar-les com siga a Gandia.

Anònim ha dit...

El que és lamentable és que utilizen la noticia com a arma electoral, els que denuncien aquest cas aillat no busquen trobar una solució sinò aconseguir arrapar cuatre vots, tal volta ja no recorden ki va llevar el suport vital basic veritat? Molt trist, en conter d tanta inversió a la capital en obres faraòniques que ara van caiguent i en el seu dia s'ompliren la butxaca més de cuatre hagueren pogut invertir en estes coses, açò és necessari i l'Ajuntament prou fa fent-se càrrec sense ser feina seua, més valdria que les denuncies les feren a la Generalitat

Anònim ha dit...

Sols comentar dues cosetes:

Qui té l'obligació de garantir que es traslladen les mostres en perfectes condicions és la Conselleria de Sanitat (governada pel PP), que últimament en les seves retallades està incomplint amb les seves obligacions.

L'altra que el govern local s'ha equivocat i així ho ha de reconèixer (malgrat que ho faça pel bé de la ciutadania) i si no pot fer-ho amb unes condicions mínimes de salubritat, s'haurà de replantejar seguir donant este servei.

Anònim ha dit...

Per favor no feu de un tro una tormenta , sempre au dut la policia Rural sense tkndre que portaro no es feina dells i no a pasat res conque no armeu tant de folll que es un favor que fa la ajuntament . Perdoneu per el Valencia


La Cotorra de la Vall ha dit...

s'haurà de replantejar seguir donant este servei.

S'ha donat de fa temps i no es donarà malament quan no hi hagut cap queixa de l'Hospital.
I el que ha passat s'ha dit massa vegades que és un cas puntual. I segur que el govern ha pres bona nota.
Ara a partir d'ara qualsevol temeta tindrà ampla repercussió en algun diari que coneixem.
Algú ho ha dit ja: Si en comptes del govern Compromís-PSOE fora del PP ho haguera publicat Las Provincias? Estem segurs que no.


Anònim ha dit...

Hui al Quadern han dit que si que hi ha hagut queixa de l'hospital,que Gandia, que han dit que no és la millor forma de transportar les mostres. I,si en tots els poblets del voltant les mostres les porta habitualment la policía local,perque en un cas aillat no poden fer-ho els de Tavernes?Per donar idees.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho tenim entés així. Suposem que a preguntes del corresponsal i segons ell ho escriu perquè en el diari no es citen fonts, diu que li han dit que no es la millor manera de transport però queixa formal i com cal, per escrit i a l'Ajuntament, no ens consta.