L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de gener del 2014

Una peculiar forma de promoció a FITUR que esperem no faça mai Tavernes




L’Ajuntament de Tavernes, per tal de promocionar el turisme de la ciutat i de la Valldigna a FITUR,   com ha estat habitual de fa anys s’ha fet acompanyar de la Fallera Major de Tavernes, Empar Maians, que ha departit avui i també ho farà demà amb els visitants de l’estant comú on s’hi troba la Valldigna. 


Molt diferent ha estat el cas de Gandia, on les imatges de dos  hostesses enfront de l'expositor de Gandia, amb  atrevida vestimenta que amb prou faenes deixen lloc per a la imaginació, han collit un al·luvió de crítiques en Twitter i Facebook. I és que la imatge en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de los dos  voluptuoses joves enfundades en ajustadíssims monos roses davant l'estant de Gandia , ha encès aquest dimecres les xarxes socials.

La majoria d'usuaris no solament ha qüestionat aquesta fórmula de màrqueting, sinó que ha advertit en els seus tuits del dany que pot ocasionar per a la imatge d'una ciutat que ja va acollir la versió espanyola de Jersey Shore, el controvertit reality de MTV.


Esquerra Unida han qualificat de "vergonyoses" i "masclistes" les accions promocionals que ha fet la discoteca Bacarra tant de la seua pròpia instal·lació com de la platja, mentre el govern del Sr. Torró (PP)  ha llançat balons fora i diu que això és cosa de la discoteca.

I pensar que quantes vegades hem hagut de llegir comentaris ací en la Cotorra que Tavernes havia de prendre model del govern del PP de Gandia i de Torró!!!  El que s'ha de llegir....  Doncs no, no és cap model ni de gestió econòmica, ni de govern.

- Basat en una informació d'El Mundo (fotografia El Mundo)
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan s'acabe el Fitur que les posen a la rotonda del 25 d'abril.

Anònim ha dit...

És denigrant per a les dones. Torró Shore...

Anònim ha dit...

Impactant. Tots parlen hui de Gandia.

Anònim ha dit...

Ho matise.
Impactant. Tots malparlen hui de Gandia i del seu govern que ho ha permés.

Anònim ha dit...

Anonim de les 23.16 comentari de poc gust, a mi tampoc mágrada pero no me esprese deixa manera.

Anònim ha dit...

Pues a mi magraden!!!!!!!

Karl Marx ha dit...

Esta be que t'agraden, pero en horari no infantil o en propaganda del Súmmum. Recorde que Fitur es una fira de turisme no de discoteques o de acomiadament de solters. I per la nostra zona el turisme es familiar, no sexual.

Anònim ha dit...

Estem al 2014. De cap de les maneres es pot posar a dues dones i el seu cos com a reclam turístic. Quina vergonya de ciutat, capital de la nostra comarca.
Ens han ofès a totes les persones, homes i dones. No hi haurà cap dimissió, segur!