L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de gener del 2014

300 emissores pirates il·legals hi ha al territori valencià i el PP només actua contra Ràdio 9 i Catalunya Ràdio


Compromís preguntarà al Consell i al Govern de Rajoy si s’ha actuat igual amb Catalunya Ràdio que contra les 300 emissores pirates existents al territori valencià.

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que l’actuació del govern central, obligant a cessar les emissions de Catalunya Ràdio en el País Valencià, “responen a una actuació totalment cavernària i sense trellat i demostra que el Consell de Fabra no té cap interés que existisca cap mitjà de comunicació en la nostra llengua”.

Per eixe motiu, Morera ha anunciat que Compromís preguntarà tant en les Corts com en el Congrés al Consell i també al govern central si han actuat amb la mateixa diligència amb les més de 300 ràdios pirates que existixen i emeten al País Valencià. Segons Morera, “desconeixem que hagen tancat cap emissora pirata i si han tancat, no ha sigut per denúncia o perquè ha anat la policia autonòmica, sinó per decisió pròpia de qui mantenien eixa activitat”.

El que està clar és que la Delegació del Govern i el Consell tenen diferents formes d’actuar i d’aplicar la llei i segons amb qui o amb què, s’actua d’una manera o d’una altra, demostran que la llei no és igual per a tots”, segons ha dit Morera.
-