L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 7 de gener del 2014

Tavernes gaudirà fins el dia 9 de l'exposició internacional "Per una vida sense maltractaments"

Vista general de l'exposició (dues seccions)
Des de les 6 de la vesprada del dia d'avui es pot visitar l'exposició internacional organitzada per l'Ajuntament de Tavernes “Per una vida sense maltractaments” i que ofereix diverses visions, a partir del tractament de vinyeta de còmic, de la violència de gènere. La mostra internacional es pot visitar també demà, dimecres, i el pròxim dijous en horari de 18 a 20 hores de la vesprada.

L'exposició es una iniciativa de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, a la qual s'ha sumat el nostre Ajuntament, i que pretén ser una eina de prevenció i d'eradicació de la violència de gènere entre els adolescents. 
 
L'alcalde de Tavernes contempla els còmics de l'exposició
La finalitat principal és la sensibilització i es busca també la implicació de tota la societat i per aconseguir-ho es fa ús del recurs de l’expressió artística, amb vinyetes dibuixades, per autors gràfics de reconegut prestigi. Les imatges condensen les diferents dinàmiques socials i la capacitat d’humor gràfic per a mostrar les formes de violència que passen inadvertides i els estereotips que les amaguen.

La mostra d’humor gràfic en contra de la violència de gènere s’apropa també als centres educatius de Tavernes, que a partir de demà visitaran l'exposició i rebran explicacions dels agents de la Policia Local adscrits a la Unitat de Lluita i Prevenció de la Violència de Gènere. Els estudiants vallers podran també assistir a la projeccció de documentals sobre aquesta temàtica en una de las classes de la Casa de la Cultura en efectuar la visita.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt xula l'exposició!