L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 20 de gener del 2014

La Falla Passeig ha celebrat amb gran èxit l'exaltació de les falleres majors


La Falla Passeig ha celebrat aquest cap de setmana l’exaltació de les falleres majors, Aleixandra Palomares i Eugenia Pérez, en actes celebrats a la Casa de la Cultura el dissabte per la nit i la vesprada de diumenge, respectivament.



Les falleres foren acompanyades a més dels presidents de les respectives comissions (major i menuts), Toni Gómez i Borja Ortega, per fallers i falleres, familiars i amics, i una nodrida representació de la resta de falles de Tavernes. L’acte de la presentació de la fallera major infantil va comptar amb la presència de l’alcalde de la localitat, Jordi Joan.
 


La Falla Passeig ha estat la segona en el torn de presentació després de la Falla Cambro. Cal indicar que enguany la falla celebra el 30 aniversari de la seua existència, i els fallers i falleres estan molt il·lusionats davant l’efemèride en la qual, com no, esperen aconseguir el primer premi local. 

Remés. Agraïm la informació i fotografies.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Passeig i les seues falleres majors!!!