L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 1 de gener del 2014

FESTIVERN 2013: La zona del voltant de l'envelat, neta i polida.


La brigada de l'empresa FCC ha netejat amb gran promptitud i celeritat tota la zona urbana al voltant de l'envelat on ahir se celebrava el Festivern. Des de primera hora del matí, pràcticament amb els últim sons de la música, s'ha iniciat el treball de neteja, que ha culminat com podeu vore a les fotografies amb un repas general amb manguera. 

Una gran faena feta per l'encarregat i operaris de FCC que una vegada més han demostrat la seua professionalita i bon fer. I no oblidem que es calcula sobre les 10.000 persones les que seguiren la festa de comiat del grup "Obrint Pas" entre l'envelat i voltants.

I segons ens han dit els mateixos operaris, la planificació de l'encarregat és avui acabar la zona urbana i ¡atenció! les zones d'acampada es deixen per a demà. No hem d'oblidar que hi ha doble (quasi triple comptant el Pla) que l'any passat a més que avui és impossible entrar màquines i netejar perquè els campistes encara hi son i plegaran al llarg del dia.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ha estat tot perfecte, organització, neteja, tasca, etc.... en un 10 em quede curta.... Enhorabona equip d gover, jo vaig pecar en votar al PP passades eleccions..... Però ja ho tinc clar a la pròxima..... Gràcies..