L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 de gener del 2014

Compromís aprova el reglament de primàries, obertes a qualsevol persona major de setze anys.

Enric Morera, portaveu de Compromís
La coalició Compromís ha aprovat el reglament de primàries. Segons el document que l'executiva de la coalició va votar ahir amb setze vots a favor i tres abstencions, en les primàries hi podran participar "militants, simpatitzants i qualsevol persona major de 16 anys veïna del País Valencià que haja declarat la seua voluntat de compartir el valors de la coalició Compromís". 

Hi haurà dues votacions, la primera per a triar el cap de llista i la segona per a triar els altres membres. En aquesta segona llista els llocs 2, 5 i 7 podran ser usats per a "salvaguardar la pluralitat de la coalició" entre els partits que la integren. L'acord haurà de ser aprovat ara pel Consell General de Compromís que tindrà lloc el pròxim 15 de febrer. Fonts de la coalició han afirmat que estan molt satisfets amb aquest acord, "no podíem defraudar la ciutadania".
L'executiva va acordar de fer de la coalició una federació de partits. Pel que fa a la decisió de formar amb Compromís una federació de partits, el secretari general del Bloc i portaveu de Compromís en Les Corts, Enric Morera, ha manifestat la voluntat de la formació perquè puga donar-se aquesta fórmula abans de les eleccions municipals i autonòmiques de 2015.

"La voluntat és fer-ho prompte perquè és una necessitat legal" i permetrà prendre decisions de forma "més eficaç i democràtica", ha afirmat Morera.
-