L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 9 de gener del 2014

L'ajuntament pinta els bancs del Passeig Colom


L'ajuntament de Tavernes dins dels treball de manteniment del mobiliari urbà efectua una pintura dels bancs del Passeig Colom. 

Esperem que la faena siga respectada, perquè ahir i al poc temps d'haver estat pintats. alguns bancs ja "lluien" la marca de la sola de les sabates, la qual ha fet que es tornen a repintar.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Redeu , quin noticio .

La Cotorra de la Vall ha dit...

Considerant que els bancs es van col·locar en la legislatura 1995-1999 i que fins ara mai han estat pintats, si és un notició.
I haurien de tocar les campanes fins i tot!!!

Anònim ha dit...

Noticio, no ho se. ho dic perque segons tinc entes eixe tipus de material que estan fets els bancs no fa falta pintarse, o siga tenen eixe color natural, que estiguen estropitjats es una altra cosa, em pareix molt be que es pinten, jo tinc igual, pero seria per a mi mes noticio que es pintaren els passos de cebra, que si no fora per les senyals verticals, no sabriem ni que estan ahi. se que es una empresa privada qui ho pinta, pero tambe deu de estar manat per l'ajuntament, no?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tot arribarà.

Anònim ha dit...

Pense el mateix que el anònim anterior.
La senyalització horitzontal a Tavernes en molts llocs dona pena.
Una altra cosa a millorar, són le caguerades que vas troban-te per tavernes.
A pesar que els propietaris d'animals disposen de llocs on dur-los, la sensació que tinc es que hi han moltes, cosa que no em passa quan vaig a Gandia.
Però, clar, no tot depèn de l'ajuntament.
En aquest cas si que trobe que les gestions per a evitar aquest problema han millorat al govern anterior (que va ser completament nula).
No dona gust veure que en els columpis on estan jugant els xiquets està ple de caguerades.

Anònim ha dit...

Mireu també si tallen de una vegada els arbres grans que estan a les voreres i els substitueixen per tarongers que no alcen els rastells ni els taulells.

A la zona de sequers, sobre tot, les voreres estan desfetes pels arbres.

Es una pena que una urbanització relativament nova estiga desfeta.

Reparar les voreres per eixe motiu es com tirar els diners al fem, donat que es una cosa que es facil de previndre, però sempre es torna a caure en el mateix error.

Continuen plantant-se arbres que necessiten gran espai per a creixer en voreres estretes altres superficies pavimentades.

Per favor, mireu si podem evitar aquesta barbaritat el més aviat possible.

Es pot i es deu plantar arbres, pero arbres que no trenquen les voreres (En les zones on s'han plantat tarongers això no passa, per exemple Carrer Major, rodalies del mercat, algunes zones de sequers, etc.).

Gràcies si recolzeu aquesta petició.

Anònim ha dit...

Ja posats, no estaría mal arrancar eixes "ones" de l'avinguda la marina i vendre-ho com a ferralla. No he vist cosa més amarga.
Almenys, podrien pintar-ho. Però no de blau, que ja té una resemblança a ales de gavina.
Eixe és el sentit del gust en tot dels pperos: horrible

Anònim ha dit...

Lo que es una pena es el estat de les voreres.