L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de gener del 2014

Els carrers Sant Benet i Sant Antoni tornen a la normalitat després de la reparació de la solsida de l'asfalt



Estat actual del carrer
El carrer Sant Benet i el Carrer Sant Antoni gaudeixen d’una circulació normal i sense cap problemes des d’aquest matí que l’Ajuntament ha acabat les obres de reparació de la calçada afectada per una solsida del terreny a principi de setmana.

El passat dilluns, sobre les 7 de la vesprada, es va produir un  enfonsament de la calçada davant de les primeres cases del Carrer Sant Benet, prop de l’encreuament amb la Pujada del Calvari.

L’enfonsament de cosa un metre quadrat, i més d’un metre de fondària, sempre ser producte d’alguna fuita d’aigua o d’alguna escorrentia d’aigua subterrània procedent de la Muntanya de les Creus. No oblidem que en aquesta zona hi havia antigament un barranc.

La solsida
La Policia Local de Tavernes i l'equip de la brigada de manteniment de l'Ajuntament acudiren als pocs minuts, tallaren i desviaren el trànsit i envoltaren en tanques el forat per evitar accidents. A partir d’eixe moment, els esforços s’han dirigit a tapar la solsida, cosa que s’ha fet també amb ús de maquinària, i ara el carrer i el trànsit ha tornat a la normalitat.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Altra anomalia al Passeig Colón. Un espill dels que s'usa per que els vehicles vegen l'angle mort de qui s'encreua esta dirigit cap el cel, a l'encreuament on fins ara estava el restaurant xinès. Això en 5' esta solucionat, ningú s'ha donat compte?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté se n'adonat.

I no ens ho prenga com un retret, al contrari li agraïm la informació, però els ciutadans ens hauriem d'acostumar i vore que és molt senzill telefonar a l'Ajuntament 962824015 com escriure ací un comentari, a més que la solució serà més ràpida amb una telefonada a l'Ajuntament.

És una cosa que tots ens hauriem d'acostumar, sense oblidar que hi ha una aplicació per a mòbil "Lines Verde" que podem fer-ho directament.

Anònim ha dit...

La gent creu que l'ajuntament és com un Gran Hermano que tot ho veu. Amb lo facil que és telefonar a l'ajuntament i dir-ho.

Anònim ha dit...

Si ix aci es solucionarà mes prompte. Nomes perque despres es diga aci que ja esta arreglat.
Es trist pero es així.
Si es diu a l'Ajuntament i no ho arreglen, no s'entera ningú. I moltes vegades les coses es fan per no donar una mala imatge, no perque es solucionen.