L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de gener del 2014

La Valldigna a FITUR


Les nostres autoritats continuen avui a FITUR per tal de promocionar la Valldigna en la fira més important del sector.

Avui a l'estant han rebut la visita del president de la Diputació, Alfonso Rus, i del diputat provincial i president del PP de la Safor, Salvador Enguix, que ha estat comentant diversos aspectes sobre la fira i la promoció turística amb els quatre alcaldes de la Valldigna i la regidora de turisme vallera, Carme Canet. També s'ha apropat a l'estat el regidor Salvador Sansaloni, present en la fira com a empresari i representant de l'agencia de viatges familiars. Un moment que arreplega la fotografia.


També l'alcalde, Jordi Joan, dins d'aquest ambient on els visitants busquen informació ha estat entrevistat per diversos mitjans de la comarca per tal d'explicar l'oferta valldignenca als futurs visitants. 
-