L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dimecres, 1 de gener del 2014

FESTIVERN 2013: Normalitat total en la zona d'acampada en l'hora dels adéus


La zona d'acampada presenta el dia d'avui una gran animació car son molts els festiverners i festiverneres que aprofitaran el dia, i que bon dia ens ha eixit, per desmuntar tendes i tornar cap a sa casa.

Al llarg del matí hem vist també molts autobusos arribar a la zona de Marjaletes i molts joves fer servir aquest mitja, un viatge ja prèviament organitzat, per a tornar a casa.

Un dels autobusos arriba a la zona d'acampada
Unes imatges valen més que mil paraules  i les fotografies preses sobre migdia parlen per elles mateixes. El comentari general: el Festivern 2013 ha estat formidable, extraordinari, una bona organització en tot i agraïments a Tavernes i l'Ajuntament per l'acollida que els ha donat. Tots coincidien: l'Any que ve repetim.
-





12 comentaris:

Anònim ha dit...

aquestes hores quedaran unes 50 tendes acampaes.

Anònim ha dit...

I de la festa de la platja no parleu?

La Cotorra de la Vall ha dit...

A la platja no hi ha hagut cap festa.

No es pot prendre en consideració i parlar d'una cosa que no ha existit, que no ha tingut cap sol·licitut per a celebrar-se, que no ha demanat ni tingut mai cap permis, ni expedient obert per fer-la, ni res de res.

Anònim ha dit...

El festivern ha sigut impresionant! es notava que tot estava molt ben organitzat. Diguen el que diguen Tavernes es conegut alla on es va gracies al Festivern i no sols aixo, sino que segur que els que mes parlaven en contra de l'event son els que mes estaven a primera fila "al pie del cañon". Es una pena que ja s'haja acabat, pero bueno tan sols ens queda esperar un altre any!

Moltes gracies, eu fet que joves i grans gaudim i estigam orgullosos de ser de Tavernes.

Anònim ha dit...

Un èxit el festivern, és molt estimulant vore el poble tan animat i ple d gent.Llastima q sempre hi ha gent q aprofita aquests bons moments per amargar el primer dia d l'any furtant tot allò q podia, com són les tendes d campanya.per favor, augmenteu la vigilància d la policia o guardia civil.gracies

Anònim ha dit...

La acampada del Pla tampoc ha existit. Tampoc tenia permís ni s'ha via previst. Pero esta si es te en consideració. L'objectiu no era el mateix que a la platja.

Anònim ha dit...

Al de les 19'28: No tens ni idea, i ratlles l'absurd.
En eixa zona no hi ha cap muntatge, bastiment, equips de sò ni res que pose en perill a les persones. Aleshores, queda fora de la llei d'espectacles.
La seguretat estaba perfectament garantida, i ho constata que no ha passat absolutament res, encara que et semble greu.
El procediment i autoritzacions són distintes en els casos que pretens igualar. Amaga les ales, que se te veu la ploma.
Adquereix cultura jurídica abans d'intentar igualar dos coses TOTALMENT distintes.

Anònim ha dit...

Qui son estos del Serpis?
LA MASSIVA AFLUÈNCIA DE FESTIVERNERS DESBORDA A L'AJUNTAMENT DE TAVERNES
http://diariserpis.com/index.php/tavernes/item/659-la-massiva-afluencia-de-festiverners-desborda-a-l-ajuntament-de-tavernes

La Cotorra de la Vall ha dit...

Mira el titular i t'ho imagines.
Només cal vore com va el titular:

¿No et sembla més normal un titular tipus:

L'Ajuntament amplia les zones d'acampada per acollir la gran aluència al Festivern 2013?

Anònim ha dit...

Doncs jo no he vist cap desbordament. Igual desborda el serpis. Tots tenien lloc i no he percebut res que indique açò. A més, estava clar que tenien preparada eixa zona per si feia falta. Si ha sigut improvisació, són uns artistes

Anònim ha dit...

Normalitat?
No és normal que ahir de vesprada els cotxes feren zigzag per no xafar el fem que hi havia en mig del carrer Marjaletes

Anònim ha dit...

No era tant. Que jo també vaig passar. I moltes vegades perque
que en la barriada.
Quan s'acaba una festa en qualsevol lloc del poble on es faça siga en falles o en festes del poble, esta igual.
Segur que hui d'aci un rato tot net.