L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 de gener del 2014

Avui dimarts la quarta sessió del Cicle d’Economia i Territori debatrà els efectes de la PAC en l’agricultura mediterrània

Avui  dimarts, 28 de gener, a les 19 hores i en la Casa de la Cultura, hi haurà un debat sobre "El camp valencià i Europa. Debat sobre la PAC (2014-2020) i principals efectes sobre l’agricultura mediterrània" que serà resentat pel regidor de Foment Local, Josep Llàcer.

L'acte s'emmarca dins del Primer Cicle d’Economia i Territori que du a terme la Regidoria de Foment Local conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, Campus de Gandia. Es aquesta la quarta sessió de les activitats que tenen com a objectiu la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica i l’emprenedoria de Tavernes.

La regidora de Foment Local ha preparat un interessant debat al voltant d’una taula redona, que comptarà amb el catedràtic d’Economia de la UPV, José Maria Garcia Alvárez-Coque, el secretari de la Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià, Ramon Manpel, el secretari de l’Associació Valenciana d’Agricultors, Juan Salvador Torres, i la regidora d’Agricultura de Tavernes, M. Carmen Canet. El moderador del debat serà Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor.

Josep LLácer, regidor de Foment Local, ha destacat “el nivell dels ponents que participaran en la taula redona, que debatran sobre la política agrària comuna de la Unió Europea (PAC) dels anys 2014 al 2020 i quin efecte tindrà sobre la nostra agricultura. Recomane a tots els veïns, i especialment als agricultors, que vinguen a escoltar el debat i coneguen de primera mà les repercussions que tindran per al nostre camp les polítiques agràries”. 
-