L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 de gener del 2014

Un nou balafiament del PP al voltant de la F1




 
RTVV hauria fet efectius avui 16 milions d'euros a Imagina Media (l'antiga Mediapro) després de perdre el juí per les temporades del mundial de Fórmula 1 que no va emetre Canal 9, corresponents a 2012 i 2013, segons el Comitè d’Empresa.

Un comunicat dels representants dels treballadors assenyala que Canal 9 ha pagat prop de 40 milions d'euros pels drets de la Fórmula 1, una quantitat que és superior als costos laborals del 2014 de RTVV i que la Generalitat no va voler assumir.

El govern del PP va suspendre l'emissió de la Fórmula 1 com una mesura d'estalvi però les condicions "perjudicials" per a RTVV que va signar el exdirector Pedro García "han acabat disparant els costos". La quantitat final pagada, a més dels prop d'11 milions d'euros que reclamava Mediapro, inclou "més d'un milió i mitjà d'interessos i 3 milions de costos processals" i no inclou els honoraris a advocats de Londres, on es gestionaven els drets amb Bernie Ecclestone.

El comitè d'empresa de RTVV considera "un escàndol" que la Generalitat haja decidit tancar Canal 9 sense adoptar cap mesura contra els directius que "han gestionat l'empresa de manera corrupta i han malbaratat" els diners de tots els valencians.
-