L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

divendres, 24 de gener del 2014

L'ESTAT DE LA QUESTIÓ: No tenen vergonya ni la coneixen.


El portaveu del Grup Popular en les Corts Valencianes, Jorge Bellver, no ha tingut cap problema a manifestar que “tant el grup parlamentari ( del PP) com el Govern valencià ( del PP) han estat i estarem sempre al costat de les víctimes del metro".

“Rabos” de pansa caldrà que menge, perquè no recorda que el President de la Generalitat va tardar cinc anys a rebre a l'associació de víctimes de l'accident del metre de València. Els familiars de les víctimes de l'accident, 43 persones mortes i altres 47 ferides, no van ser en cap moment atesos per l'anterior President de la Generalitat, Francisco Camps, durant 5 anys, i només després de l'accés d'Alberto Fabra, la Generalitat va accedir a entrevistar-se amb ells

Bellver ha volgut defensar la gestió del PP assegurant que “el Consell ha posat a la disposició dels tribunals tota la documentació que han requerit sempre, i també la que no han requerit" i era capaç d'afegir que "experts en infraestructures com a perits en accidents, totalment independents, fins a onze que van comparèixer en Els Corts, i els tribunals han atribuït, sense cap dubte, a l'excés de velocitat del comboi”.

I al final, el PP assegura que "seguirà col·laborant i ajudant a la Justícia", una opinió molt diferent de la que manté l'associació de víctimes del metre que ha denunciat que la Generalitat ha "ocultat" informació, i han demanat empara al Parlament Europeu que demanarà la documentació a la Generalitat. ¿Enviarà la Generalitat a Brusel·les el llibre d’avaries, o el document de H&M Sanchis o els descarrilaments amagats al jutjat? ¿Enviarà els vídeos de Canal9, l’informe de Contreras sobre trens absolets o la factura del restaurant on es va celebrar la comissió de FGV?


I per a acabar d'arreglar-ho, Bellver ha carregat contra l'oposició acusant a l'esquerra d'utilitzar de manera "ruin, vil i indecent el dolor de les famílies, un dolor que mai podrà ser reparat si han perdut a un ser estimat. I tot amb una única fi: atacar políticament al Partit Popular”.

El portaveu del PP – que hauria de menjar “rabos” de pansa- ha oblidat de quina manera va tancar el PP la comissió d’investigació en les Corts, o quines eren les consignes i instruccions donades a RTVV per a silenciar tot respecte l'accident, o les vegades i vegades que ha posat traves per a reobertura de la investigació.

Mire Sr. Bellver davant això que ha dit d’estar al costat de la Justícia, a nosaltres ens fa la impressió que el seu partit ha estat sempre més al costat dels corruptes, emparant-los, aforant-los i indultant-los. I una cosa volem dir-li: quan és comet una negligència i s'assumeix, bon senyal, hi ha un respecte al perjudicat, però quan és tapa i és fa tot el possible perquè no és puga demostrar eixa negligència, s’està produint un mal pitjor, i si la negligència ha produït morts, qualsevol manipulació per evitar que és coneguen les causes, fa que  augmente un graó el pressumpte delicte d’homicidi per imprudència. I aleshores ja estaríem parlant de delicte major.
-