L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 17 de gener del 2014

La falla la Dula organitza per tercer any consecutiu "Amb autos i a la babalà"

El circuit

La falla La Dula novament s’ho ha pres en temps i ens informa que, enguany també, tindrem una nova edició de la cursa de cotxes més divertida: els autos a la babalà. Enguany arriba a la tercera edició organitzada per la falla i amb la col·laboració de l’Ajuntament, Protecció Civil i Creu Roja, tindrà lloc el dia 1 de març al Carrer Sant Antoni. 

Comença per tant el comte enrere. I com que faena feta no porta destorba, esteu avisat perquè després no digueu que no haveu participat per falta de temps. Eixos equips de disseny!!!! Que agafren els llàpis, pintures i sobre tot que bulla el cap, calfeu-vos el perol perquè isquen les idees per aconseguir el cotxe més lluïdor, el més ràpid i millor pintat i acabat, el més psicodèlic... tot allò que penseu puga servir per puntuar i endure-se els premis.

Ah, que també hi ha premis? es preguntareu. Clar, damunt que s’ho passareu d’allò més bé – i ens fareu passar a tots uns bons moments podreu optar als següents:

1. Auto i equip més originals: es valorarà el disseny del cotxe, la disfressa de l’equip i la posada en escena. 200€
2. Auto més “currat”. 100€
3. Auto més graciós. Regal.
4. Auto més ràpid. Regal.
5. “El pupas”. Auto més accidentat. Regal. 

El pupas de l'any passat
No es confieu, que el temps no corre sinó que vola. I el dia 1 està al girar del cantó... que sí, que demà és Sant Antoni, el del porquet, però d’ací no res ens veiem en un altre Sant Antoni, el carrer. 

I com no a vore si enguany els fallers ens fan cas i eixe “Con autos y a lo loco” es converteix en “Amb autos i a la babalà”. Encara que siga perquè així ens recordem un poc de RTVV, que sempre s’ha portat bé en tot el món faller.
-