L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 de gener del 2014

L’atur baixa en 69 persones a Tavernes el mes de novembre. És el tercer mes que gaudim d’una baixada en el nombre de desocupats, en concret 469 des de setembre.


Les dades del SERVEF confirmen que l'atur a Tavernes el mes de desembre s’ha situat en 1.718 desocupats, cosa que implica un descens de 69 persones respecte a les dades del mes passat, en que hi havia a la nostra ciutat 1.787 desocupats, dels quals 938 serien dones i 780 homes.

Les dades del SERVEF confirmen que seria el tercer més consecutiu de baixada da l’atur a Tavernes. Des del mes de setembre l’evolució ha sigut positiva car s’ha passat dels 2.187 aturats als 1.718 en novembre, un total de 469 desocupants menys en xifres rodones, la ciutat de la Safor que més ha abaixat l'atur. Toquem ferro i que continue la tendència.

De la resta de les grans ciutats de la comarca, cal dir que Oliva també es beneficia d'aquesta tendència i baixa en 120 persones el nombre d’aturats de novembre: ara en són 2.585 front als 2.704 de novembre. Com que en el mes de setembre eren 2.914 els aturats, n’ha baixat 329.

Gandia també va baixar en 282 aturats i ara en té 9.338 quan en novembre eren 9.620. L’atur en setembre era de 9.470 amb la qual cosa ha vist disminuir la desocupació en 132 persones des de setembre.

En el cas de Tavernes, i si atenem a sector car indicar que tenim 81 aturats en agricultura, 244 en indústria, 165 en la construcció, 1.118 en serveis i 110 persones que no tenien abans cap activitat.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Comença be l'any i que continue baixant el l'atur açi i en tots els llocs!!

Anònim ha dit...

Va que algu li pose la medalleta a l'alcalde, noooo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

¿I per què no? Si els de "sempre" el criticaven quan pujava l'atur a Tavernes, ara tocaria això, la medalla ¿o no?