L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dimecres, 1 de gener del 2014

FESTIVERN 2013: Tot un encert el sopar popular


400 persones ens vàrem reunir ahir en el Trinquet del Polisportiu i la zona d'entrada per celebrar el sopar de Cap d'Any. El fet de que part dels participants pogueren sopar a l'aire lliure (es donava a triar ) es va solucionar per l'organització amb estufes de gas, com podeu vore a les fotografies.

Bon ambient, companyonia, amistat, intercanvia d'experiències entre la gent jove que hi estàvem, com cal entre els joves que compartim unes mateixes inquietuds. Tot per a fer un sopar popular a un preu ben popular (15 euros) si pensem en la nit que era i el sopar que ens vàren servir i que podeu vore en el menú que adjuntem. 

I cal dir que el sopar va ser al trinquet. O siga, encara que algun blog local dirigit des del PP amb ànim nomes de criticar tot allò que gira al voltant del Festiverns havia dit que es feia en el Pavelló Cobert  i que s'anàva a desfer el parquet, el sopar va ser al trinquet.  Amb total normalitat, sense trencar res i després tot net com si res haguera passat.

El mateix blog critica que el sopar fora servit per una empresa de fora i no de Tavernes. Al responsable del blog li haurem de recomanar rabos de pansa a vore si recorda que a Tavernes no hi ha cap empresa capaç de muntar un sopar per a 400 persones i menys encara en Cap d'Any. Només en aconseguir les estufes d'aire lliure ja li hauria estat ben complicat. 

I al respecte només recordar-li que les empreses que podrien haver servit el sopar, que solen fer bodes i similars, també els serveixen el menjar de fora i la nit de Cap d'Any estaven ocupades en el propi negoci, i no de 15 euros clar. Però si fins i tot els dinars del menjadors escolars els han de servir de fora....  Ara ganes de criticar sense trellat això sí.
-





5 comentaris:

Hosteler cabrejat i censurat ha dit...

Cap comentari de segur ? Covards, menys mal que ho he penjat en altres dos blogs , en un ja està publicat i en altre espere voreu demà, perquè no dic cap mentira .

Sabeu qué ? Estic indagant si eixa associació amigeta vostra té tots els papers per a fer d'hostelers i si no es així, que s'apreparen, vaig a per ells , a mi ningú en furta el pa dels meus fills deslealment i amb el consentiment de l'alcalde .

A qué tampoc publiqueu açò ? Covards i censuradors , visca la llibertat d'expressió i menys mal que tenim altres blogs on poder dir les veritat que vos couen .

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací no estem per discutir amb persones que no coneixem perquè no usen el seu nom i l'amaguen a l'hora d'insultar, fan comentaris fora de to i ens demanen a nosaltres les solucions a qüestions com si forem els organitzadors o Delegació de Govern.

Què vosté està indagant? Molt bé. Ningú li ho prohibeix. Vaja on vulga i denuncie a qui vulga. Està en el seu dret.

Pensem que hi ha altres llocs més adients (Ajuntament, Guardia Civil, la Generalitat...) per anar a expressar la queixa o denuncia i no vindre ací a despotricar i insultar.

Faça la denuncia formal on siga, a l'organisme que siga, i després ens envia la fotocopia del document de la denuncia on es diga el fet i estiga ben identificada la persona que denuncia i, no es preocupe i estiga tranquil, que li ho publiquem de seguida. Ho farà? Quedem a l'espera.

Mentrestant, ¿a nosaltres això perquè ens ho diu? Qué ens afecta? No som cap empresa d'hosteleria ni hem servit el sopar, on per cert veient la tarja del menu i l'empresa que el va servir dubtem que no tinguen els permisos corresponents.

Anònim ha dit...

Greixers no som cap empresa, som un col·lectiu de joves de Castelló de Rugat. A més a més, si llegiu l'altra cara de la carta del menú podreu vore amb què estava elaborat el sopar i perquè estava elaborat d'eixa manera.

Anònim ha dit...

Pero que diu este home disfrasat?

Anònim ha dit...

Hosteler cabrejat i censurat, sols percuriositat... on té vosté el bar? Ho dic perquè a mi els comentaris que m'han arribat d'amics i coneguts és que era impossible trobar bar per eixa nit al poble. De fet a ma casa erem cent i la mare perquè vaig acollir uns amics de Cullera que venien als concerts i no trobaven res. I no són els únics que m'ho han dit.
Si em diu quin local és, l'any que ve li'ls envie a vosté i em trec jo un mal de cap de sobre.

I per cert, a mi mai La Cotorra ha deixat de publicar-me res...