L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 15 de gener del 2014

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: A nosaltres, ni fu ni fa


La regidora del PP, Raquel Escrivà, en el punt de “precs i preguntes” s’interessava per la publicació de la noticia i dades del conveni de l’aparcament “en un blog local” sense dir el nom i deixant entrevore que s’havia pogut trencar la confidencialitat del conveni en publicar-se abans de la ratificació en el ple.

La regidora no ha dit el nom del blog i per la nostra part, simplement hem de dir que no ens sentim al·ludits. Nosaltres ho tenim ben clar: no podia de cap manera referir-se a nosaltres quan és demostrable que primer el regidor d’Hisenda, Víctor Borràs, feia públic tot el conveni en anunciar per “Facebook” la notícia la vesprada del dia 9 amb tots els números i detalls, i segon que “La Veu de la Valldigna” eixa mateixa vesprada-nit ho arreplega i ho publica i sobre les 23 hores ja ho publica, el tercer, Las Provincias en l’edició digital i apareix després exactament igual en l’edició de paper.

Nosaltres som els quarts en publicar l’acord del conveni i les dades. Quan La Cotorra ho publica a la matinada del divendres, dia 10, és de domini públic, s’ha escampat per la xarxa, està en mil comentaris de Facebook.

Per tant a nosaltres, això que deia la regidora del PP “en un blog local”, la veritat ni fu ni fa. Tot el que publicàrem de dades i les imatges que oferirem no aportaven res de nou, ni es desvelava cap xifra ni cap número que no haguera ja dit i especificat el regidor en el seu Facebook.

Tampoc veiem res punible en el fet que el regidor d’Hisenda, La Veu de la Valldigna i Las Provincias, que ho fan abans que nosaltres, informem tots a la ciutadania d’un conveni firmat per l’Ajuntament. Un simple acte de transparència i informació al ciutadà, que al cap i a la fi ha de pagar amb els seus impostos el preu de la liquidació, una quantitat milionària procedent de la mala gestió del PP.

Esperem que eixe interés es demostre d’ara en endavant quan, en blogs afins al seu partit, es tornen a donar situacions com, per exemple, les de revelar xifres i quantitats d’hores extres de personal funcionari o altres dades personals, molt més “sensibles” que les xifres d’un conveni de l’Ajuntament que afecta a la butxaca de tots els ciutadans.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

S'haveu deixat que també es va posar en la web del PSOE. Serieu els quints en publicar-ho.

Anònim ha dit...

Que li pregunten a Borràs que ara va per lliure

Anònim ha dit...

"Confidencialitat del conveni"? Que intenten amagar?