L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 20 de gener del 2014

La Conselleria d'Educació convoca ajudes per a promoció del valencià en activitats de Falles, de la Magdalena i de les Fogueres.



 
La conselleria invertirà 60.000 euros per a aquestes activitats repartits en 30.150 euros per a falles, 10.500 euros per a les festes de la Magdalena i 19.350 euros per a les Fogueres. L'objectiu és "ajudar econòmicament a la realització d'activitats pròpies de les comissiones festeres que faciliten la promoció de l'ús del valencià en l'àmbit de l'entitat".

El primer premi estarà dotat amb 2.000 euros, el segon amb 1.500 euros, i el tercer premi serà de 1.000 euros. En el cas de les Falles, hi haurà 62 premis, 12 a la Magdalena i 29 a les fogueres.

A la convocatòria dels premis podran acollir-se les comissions i associacions de festes de les Falles, de la Magdalena i de les Fogueres radicades en qualsevol municipi del País Valencià. El termini de presentació de sol·licituds per a les ajudes a les festes de les Falles i de la Magdalena finalitzarà el divendres 31 de gener, mentre que per a les Fogueres el termini de presentació conclourà el divendres 9 de maig.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per als moros i cristians, qué?