L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 9 de gener del 2014

El Ministeri d'Hisenda del govern de Rajoy torna a deixar en ridícul a Alberto Fabra

Tot no és tan bonic com sembla i Fabra continua sense pintar "fabra".
Cristobol Montoro, ministre d'Hisenda del govern de Rajoy , ha tornat a deixar en ridícul al president de la Generalitat, Alberto Fabra, en afirmar que “fins a l'entrada en vigor del nou sistema de finançament autonòmic, no hi haurà en cap cas mesurades de finançament addicionals a les existents fins avui”.

La nota del govern de Rajoy, només quatre paràgrafs, desmenteix la versió de Presidència de la Generalitat que ahir dimecres indicava que el ministre s'havia mostrat receptiu a la proposta de Fabra per a obtenir 1.500 milions addicionals i cobrir despeses d'educació, sanitat i benestar social. 

La Generalitat havia informat que Alberto Fabra es va reunir ahir amb el ministre per a parlar de la proposta de crear un fons d'anivellació extraordinari en 2014 fins a l'entrada en vigor del nou sistema de finançament autonòmic. 

Cal recordar que Alberto Fabra el dimarts passat havia demanat un fons d'anivellament extraordinari perquè “el desequilibri dels comptes [de la Generalitat] és inassumible”. Després de la trobada a Madrid l'entorn del president Fabra va considerar un èxit el contingut de la conversa i així es va transmetre, però l'entusiasme s'ha canviat en disgust quant hores després un comunicat oficial negava les mesures de finançament autonòmic addicionals.

No és el primer revés que rep Alberto Fabra del Ministeri d'Hisenda del govern de Rajoy malgrat la situació de col·lapse financer que pateix la Generalitat. El mes sonat va ser quan president valencià va prometre l'aprovació d'esmenes als pressupostos generals de l'Estat per a augmentar les inversions en la comunitat en 144 milions d'euros. Les esmenes ni tan sols es van arribar a tramitar.

Fets com els dels pressupost o el d'ahir, van minant la credibilitat del president valencià del PP, i fa que augemente més la desconfiança d'interlocutors socials tan importants com les associacions empresarials valencianes.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

És molt complicat opinar d'este personatge. No convida a dir res. Normal que ni els seus li facen cas.
Ja ho diu xavi castillo: és sosoooo