L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 d’abril del 2013

Uns 300 corredors participaran demà en el Gran Fons de la Valldigna



El VI Gran Fons de la Valldigna tindrà lloc demà, dissabte, sobre una distància de 15’7 km pels municipis de la Valldigna organitzada per la Mancomunitat de la Valldigna i el Club d’Atletisme la Valldigna, el Club de Córrer la Llebre de Simat i el Club d’Esports de Muntanya de Benifairó.


L’eixida tindra lloc  a les 6 de la vesprada davant del polisportiu municipal de Tavernes per dirigir-se  a Benifairó, Simat i tornada a Tavernes amb un recorregut totalment asfaltat. Els punts d’avituallament seran els kilòmetres cinc, deu i en acabar la prova.


Les categories son junior, promeses, seniors i veterans A B y C. L’organització ha recalcat que no pot participar-hi cap menor de 18 anys i els dorsals s’arreplegaran el mateix dia fins 15 minuts abans de començar.