L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 22 d’abril del 2013

Compromís ha denunciat que el Consell Valencià no disposa de cap informe que justifique la compra de l’IVAM d’una col·lecció de fotografies a Gao Ping per valor de 440.000 euros


Una imatge de l'IVAM
Compromís ha assegurat que la documentació rebuda de la consellera d’Educació i Cultura és un reconeixement què l’IVAM es regeix únicament per l’interés particular de Consuelo Císcar. L’únic document aportat pel museu per justificar la compra d’una col·lecció de fotografies propietat de Gao Ping, galerista d’art imputat per blanqueig de diners, era un acta de la sessió de la Comissió Assessora de l’IVAM segons la qual la gerent, Consuelo Císcar, va proposar la compra de la col·lecció i el preu de 440.000 euros, cosa que els assessors van aprovar. 

El Consell Valencià tampoc ha aportat cap informe artístic ni documentació relativa al preu pagat, ni cap informe tècnic per justificar l’exposició ‘Art i Esport’ a la Xina, pagada íntegrament per l’IVAM, que també va beneficiar Gao Ping. 

La consellera Català va defensar la setmana passada la compra a Gao Ping assegurant que tenia els informes favorables però Compromís ha dit que ara s’ha vist que això és fals perquè en la documentació lliurada a la coalició no existeix cap informe que justifique la compra. Sobre l’exposició a la Xina, ha indicat que no s’aporta cap informe que acredite la idoneïtat del seu muntatge. 

Compromís ha indicat que Consuelo Císcar (és la dona de l’exconseller Blasco, també imputat) gestiona l’IVAM, les exposicions i les compres d’obres d’art segons la seua voluntat. La falta d’informes desvetlla, segons Compromís, irregularitats en la gestió de Císcar en l’IVAM i evidencia que el Consell no li demana cap justificació de les decisions que pren “ni tan sols en aquest cas que l’IVAM ha fet negocis amb un implicat en un gravíssim cas de blanqueig de diners”.
 
Ací podeu vore la noticia publicada en "El País" l'octubre passat, molt abans de conéixer-se eixa falta de documents
 

-

2 comentaris:

Estruch ha dit...

Que mal òl açò, esperem no tindre davant altre cas corretja ,esta vegada en versió xinesa .

Anònim ha dit...

Menuda parella de mangantes... El Blasco i la dona...
I menuda tropa de mangantes que s'amaguen uns als altres en eixe partit...