L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 11 d’abril del 2013

El cor Quinzedemarç aconsegueix el tercer premi en el FIC de Malgrat de Mar




El  Cor de Cambra “QuinzedeMarç” ha assolit un tercer premi en el Festival Internacional de Corals de Malgrat de Mar celebrat el passat cap de setmana. La participació i actuació del cor de la Valldigna ha estat brillant atés la importància i qualitat dels cors que hi participaven.


El primer premi va ser per al cor Acadèmic de Petrozavodosk State University de Rússia, un just guanyador que va fer gala de la gran tradició coral russa en el cant coral, mentre que el segon era per al cor francés Noéma de Seynod. Malgrat el menor nombre de cantants, el cor de la Valldigna va oferir al públic una actuació on va destacar la interpretació de la peça obligada.
-