L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 d’abril del 2013

ACTUALITZAT: El CB Tavernes ret un homenatge al seu entrenador Cèsar Ferrando, recentment desaparegut, mentre l'equip senior B ascendeix a preferent i el cadet femení queda campió

Homenatge a Cèsar Ferrando
El CB Tavernes en aquesta jornada de diumenge ha recordat i retut un homenatge a Cèsar Ferrando, entrenador de l'equip absolut que va traspassar fa uns mesos. Tant l'entitat com l'equip de veterans han lliurat a la dona i els fills del finat una placa i un pergamí. El públic dempeus ha aplaudit  l'acte de lliurament i s'ha sumat emotivament a l'homenatge a l'entrenador.

L'homenatge ha tingut lloc en el descans del partit que enfrontava el senior A amb l'Alzira, un partit que havia estat dominat pels vallers per un interval entre sis-huit punt al llarg dels tres primers temps, pero que en el darrer ha vist com els alzirenys posaven la directa i s'emportaven el partit per 65-68.

Senior B del C.B. Tavernes
 L'equip senior B havia jugat abans el seu partit contra el Carlet al qual ha vençut pel resultat final de 74-49. Cal recordar que es va assegurar l'ascens a la categoria de preferent el passat diumenge, i amb el triomf d'aquesta jornada el segon equip de Tavernes té totes les opcions obertes per fer-ho com a campions: només cal que el Xàtiva perda el diumenge que ve el seu partit.

Cadet femení C.B. Tavernes
 L'equip cadet femení del CB Tavernes s'ha proclamat campió matematicament després d'haver guanyat ahi al CB La Vila per un contundent 88 a 24 i a falta encara de la pròxima jornada perquè acabe la competició. Les nostres joves han fet una campanya d'allò més impressionant: cap partit perdut en tota la temporada.

L'enhorabona tant al Senior B com a les joves del cadet i esperem que segueixen eixa camí que tant d'èxits ha de donar al bàsquet local. Enhorabona als jugadors, jugadores i equip tècnic!!!!