L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 17 d’abril del 2013

PLENARI D'ABRIL: L'Ajuntament modifica la composició d'algus col·legis electorals




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va informar en el ple passat d'un Decret d’Alcaldia que modifica la composició d'alguns dels col·legis electorals de Tavernes. Segons explicava, els canvis es faran ja efectius per a les eleccions del 2015, eleccions europees.

Jordi Joan va informar que dos de les meses electorals ubicades actualment al Centre Social Dolores Rojas Almel·la (l’antic Hospital) passaran als locals de propietat municipal de la Cambra Agrària, i els veïns que emetien el seu vot en la Cambra Agraria ho faran a partir d’ara en el Braç Treballador.

També va informar que aquest centre social del Braç Treballador acollirà les meses electorals que hi havia al col·legi públic Divina Aurora. 

L’alcalde assegurava que es vol acostar la ubicació de les meses electorals a la vivenda habitual dels electors i perquè totes les meses, poc a poc, s'instal·len en edificis de propietat municipal i no d’altres entitats oficials, com és el cas dels col·legis públics, que depenen de la Conselleria d’Educació. Ací assegurava que no hi hagut mai cap problema, ans el contrari, sempre hi ha una total col·laboració i ajuda per banda dels responsables dels centres públics, als quals agraïa aquesta estreta col·laboració prestada a l’Ajuntament en jornades electorals.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Propose passar algunes taules de l'Alfandech a la Casa de la Musica.