L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 5 d’abril del 2013

El clínic de futbol base s'ha clausurat avui al Camp Municipal d'Esports




Tavernes ha acollit entre els dies 2 i 5 d’aquesta setmana la celebració del “Clínic de Futbol Base. Tecnificació i Perfeccionament” al Camp Municipal d’Esports. L’activitat ha comptat amb la participació d’un total de 60 xiquets i ha estat una col·laboració entre la UD Tavernes i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes. 

Avui ha tingut lloc l’acte de cloenda i ha estat el conseller del Valencia CF Pepe Garcia, el regidor d’esports Josep Llácer i el president del Tavernes, Jose F. Armengol els que han lliurat els diplomes de participació als joves jugadors.

El cos tècnic del clínic ha estat format per jugadors de la UD Tavernes i tal com indica el nom, s’ha estat treballant la tècnica individual.

I des d'ací volem felicitar al regidor Josep Llácer pel seu casament de demà. Moltes felicitats a la parellai enhorabona!!!
-