L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 d’abril del 2013

La falla Cambro ha elegit els seus presidents major i infantil 2014




Joan Cantus i Enguix ha estat nomenat com a  nou president de la Falla Cambro de Tavernes. El nou màxim representant de l’entitat va ser elegit per unanimitat, en  l’assemblea general extraordinària que va tindre lloc el passat dijous, 18 d’abril, al casal.

Cantus estarà acompanyat enguany en el càrrec pel xiquet Sergi Meneses i Roman, que va ser prclamat en la mateixa reunió com a president infantil de l’entitat

El nou president de la Falla Cambro accedeix al càrrec amb un important bagatge a les seues esquenes. No només forma part de la comissió des què va nàixer, sinó que durant el passat 2012 va estar al capdavant de la máxima entitat fallera del municipi, la Federació de Falles, com a president de la mateixa.

Cantus donarà a conéixer els fallers que formaran la seua executiva en els pròxims dies, encara que ja ha avançat que, en principi, mantindrà una línea continuista amb la gestió de l’anterior president, Jordi Moreno, que deixava el càrrec després de dos anys al front de l’associació.

Una vegada elegits els presidents, la Falla Cambro espera ara la presentació de candidates a falleres majors. El termini d’inscripció estarà obert fins el 15 de maig per a aquelles falleres que estiguen interessades.

- Remés per Falla Cambro
-

1 comentari:

Premsa Falla Cambro ha dit...

En breu anirem informant sobre les activitats preprades per la Falla Cambro per a esta primavera. Gràcies per la difusió.

Tota la informació a: http://fallacambro.blogspot.com.es/2013/04/joan-cantus-i-sergi-meneses-nous.html