L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 d’abril del 2013

Compromís-Bloc va palesa la més enèrgica condemna de l'agressió de l'alcalde Jordi Joan



 ​Compromís-Bloc per Tavernes de la Valldigna ha rebutjat sempre tot tipus de violència - física, psicològica, religiosa...- i per tant condemnem, i amb la més forta fermesa, l’agressió rebuda per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i amb l’agreujament d’estar feta per un altre càrrec públic com és un regidor del municipi de Favara.
​Compromís-Bloc per Tavernes de la Valldigna considera inacceptable i inadmissible que l’agressor, una persona que reuneix la condició de ser regidor d’un partit, només tinga com a únics arguments l’ús de la violència física, l’agressió, com a recurs per fer valdre els seus arguments, perquè la validesa de qualsevol raonament es perd quan s’acompanya d’una conducta violenta.
​Aquells que coneixem el tarannà del nostre alcalde sabem que és una persona dialogant i que davant de qualsevol acció o actuació seua, anteposa sempre el respecte a les persones i la bona educació. Per això és més greu aquesta agressió, perquè es violentà el talant democràtic i de diàleg de Jordi Juan.
​Compromís-Bloc per Tavernes de la Valldigna considera que l’agressió perpetrada a l’alcalde de Tavernes cal valorar-la en una doble vessant. En primer lloc, és una agressió física i injustificada a una persona que ha demostrat sobradament el rebuig a tota violència i sempre presenta en les relacions interpersonals un tarannà dialogant i de respecte a les persones. En segon lloc, cal remarcar que és una acció més greu en anar contra l’alcalde de Tavernes, cosa que li dóna una connotació política per ser l’agressor un regidor d’un altre partit polític. L’alcalde de Tavernes és alcalde les vint-i-quatre hores del dia i els tres-cents seixanta-cinc dies a l’any.
​ Compromís-Bloc per Tavernes de la Valldigna considera que aquesta persona es contradiu des d'un principi, perquè presenta una denúncia per detenció irregular. Aquest mode d'actuar i de proferir informació falsa, fa palesa la falta d'arguments d'aquest regidor, per tal de justificar una agressió i usa una falsa denúncia prèviament premetitada, en compter de reconéixer el seu mal comportament.
Unamuno ja va fer palés que una de les característiques de la intolerància és atacar a la intel·ligència, usar la violència contra arguments: “Colpejareu però no convencereu.

Comunicat de Compromís-Bloc
-

26 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Com a ciutadà valler que encara que coneix poc a Jordi sap que no es ningún matò de poble com volen fer vore des de certs blogs locals, i que el cap de policia al que sí conec prou no es " el sherif de Coslada " ni la nostra policía local una mafieta a les ordres dels polítics de torn, vos apoye en esta condemna i espere que altres partits polítics, sobre tot ú molt concret, façen el mateix , doncs crec que a més i per si els queda algun dubte, els fets han quedat més que aclarits amb els testimonis dels presents:
Front als inolerants unió del demòcrates .

Bowie ha dit...

Jo no conec el regidor de Favara, però no bufen vents favorables per al PP, com a partit polític, tant a nivell local, provincial i nacional deixen molt que desitjar, son un desastre, temes dels sobres, situació econòmica, piscina, PAIS...

No vaig estar a la verbera, no conec a ningú que presenciara els fets. Conec a Jordi com el pot conèixer qualsevol veí del poble i en costa creure que Jordi iniciara qualsevol enfrontament amb el xicot este. El comportament del regidor del PP és una mostra més del poc talant polític que demostren a diari, el comportament deixa molt que desitjar com a persona també.

Anònim ha dit...

No veig quina necessitat tenia de mentir Jordi Juan, per a inventar-se eixa mentira. Ni molt menys que no exigira la detenció d'eixa persona que l'havia agredit. A més, este Alcalde no alça la veu per a res, i molt amarc s'ho degué vore per a cridar a la Policia. Este Alcalde no ix en premsa amb lios politics, ni retrau coses de l'altre Govern. Aleshores, si no ho fa amb els de Tavernes, i mira que té motius, no lliga que ara, vullga fer-ho amb un Regidor d'altra població. Ara, la resta de partits politics ja tarden en codemnar estos fets.

Anònim ha dit...

Anime a tots els veïns de Tavernes a que donen suport al nostre Alcalde, que a poc que se'l conega tot el món sap que és una bona persona, dialogant i sincer. Ánims Jordi estem amb tu.

Anònim ha dit...

Todos sabemos como son estos personajes, son pendencieros, prepotentes y estan "acongojados" con la que se les viene encima. Mi solidaridad más absoluta con el Alcalde. Germán Soler

Anònim ha dit...

No sé, no sé, després del muntatge fet amb la galga, ja m'ho crec tot, fins que esposen a un bufat per dos espentes...
Si és agressió o no ho diran els testigs i el jutge. Condemna total a la violència, però ací sembla hi ha algo més, este alcalde ja va denunciar un càrrec seu de l'Ajuntament i al jutjat li va eixir el tir per la culata, i la seua venjança particular ens va eixir cara a tot el poble. ací es possicioneu a favor d'una versió i en contra altra, per motius claraments polítics. Haveu tardat en reaccionar, però tampoc esperàvem altra postura, deurieu ser més prudents que amb el cas Ginés, sino després costarà anar queixant-se d'altre jutge fatxós.

Una parella del poble. ha dit...

A Gutierrez Mellado l'hagueren comdenat per oposar-se a Tejero i no deixar-li fer la seua feina, sino arriba a estar filmat i Tejero amb la pistola en ma. En el juí haguera dit que anava de visita al Congrés i va ser insultat i agredit pel tinyent general Gutierrez. No em fie de la mitad de la quadrilla de Pasqua i no és per Jordi Juan. Te raó els demòcrates no tenim dubte. Jordi compta amb mi i la meua dona pel que necessites, estarem on digues per manifestar eixes actuacions d'un foraster en poble veí pegar al nostre alcalde. Si no fem res som un poble de vergonya. i tinc igual si anava bufat com diu la policia, no hi ha dret, collons!!

Anònim ha dit...

Anonim de les 22:31.
Simplement indicar-te que l'alcalde no va denunciar Gines en el cas que dius, sino els sindicats policials. Era un tema heredat del PP, com tants.

Anònim ha dit...

Anònim de les 22:56
Denuncien els sindicats i paga costes l'Ajuntament (tots)? Això com es menja?
Amb el PP Ginés havera anat a juí?
Quina manera de pegar-li voltes al nano!

El millor guitarriste de la vall ha dit...

A mi hem recorda a CHAPMAN que va matar a JONH LENON per la careta i l'espera a pegar quan estava a soles. Eixe sabia a lo que anava. HEU dic jo que soc guitarriste i desde dalt tocant es veuen moltes coses. De fora vindran per pegarnos rogetes com en el futbol defensem lo nostre.

Anònim ha dit...

Per a ser el "millor guitarriste de la vall" tens molt poca cultura musical. Li deien JOHN LENNON. Te n'has anat com un calcetí, veges tu que tindrà que vore una cosa amb l'altra. I apren la història que el que contes no és així.

Anònim ha dit...

Vaja, saps "menjar" el que t'interessa. Va ser Gines qui va denunciar a l'Ajuntament al contenciós i no a l'innrevés. Com ell no pagava, ho podia fer tinga raó o no, i a vore que diu el jutge, com ha fet en altres casos. De segur que segueix les directrius dels seus valedors de l'oposició, ja que ell mateix practica politica activa,i be que li va.
El procediment administratiu és el què és i no es pot escollir esta o l'altra via. Sembla que ho coneixes, però preferixes dir "açò com es menja", de forma interessada i fent victima a qui no ho és.

Anònim ha dit...

Estic convençut que m’has entés i que saps com va passar tot. Està ben clar que jo em referia, i tu saps perfectament que és aixina, al fet que els sindicats denunciaren davant de l’Ajuntament (governava el PP) una actuació del cap Gines per pressumpte abús de poder en enviar als policies a tornar un cotxe de lloger a Alzira. Un cotxe per cert usat per una falla per quedar bé amb una actiu de Valencia convidada a una funció de teatre. Per cert que Gines va demanar 11 anys d’inhabilitació als dos policies imputats, i es va haver d’arxivar l’expedient perquè s’havia basat en normes derogades. I és que l’excap parla-li de falles però de poc més. Però no ens desviem.
L’Ajuntament en base a la denuncia sindical, va fer el que toca i va iniciar l’expedient (era temps del PP) que es va acabar en l’actual govern i això va determinar una sanció que va ser recorreguda en contenciós per Ginés. O siga que no m’empasse res.

El millor guitarriste ha dit...

Jo tinc la cultura que he annat fentme, soc del poble i no he annat massa a escola pero se qui te la rao. I de fora no venen a pegar al meu poble si no estan preparats. I que te que vore sabut, tot aixo del Gines, si sabem qui era, l'esclau del Manolo. Si vos contara, sabuts, sabrieu.

Anònim ha dit...

en todo este tema hecho de menos la condena y repudia por parte del pp del sr. manolo vidal

Anònim ha dit...

Citadans!!!!,ciutadans!!!!, defenseu al vostre Alcalde i sereu grans CIUTADANS!!!!. Es molt simple: Jo llanço un crit i es questió de repetirlo, ANIMS JORDI, ESTIC AMB TU ENDAVANT I SENSE POR.Convide a tots a repetir el crit aci.

Anònim ha dit...

`
Ànims Jordi estem amb tu. Força i endavant

Ciutada ha dit...

ÀNIMS JORDI, ESTIC AMB TU, ENDAVANT I SENSE POR

Ciutada 2 ha dit...

ÀNIMS JORDI ESTIC AMB TU, ENDAVANT I SENSE POR

Anònim ha dit...

Ànims Jordi jo estic b tu, endavant i sense por!!

Ciutadà, veí del Passeig del País Valencià ha dit...

ÀNIMS JORDI, ESTIC AMB TU, ENDAVANT I SENSE POR.

Ciutadà del carrer Calvari ha dit...

¡¡¡¡¡ÀNIMS JORDI, ESTIC AMB TU, ENDAVANT I SENSE POR!!!!!!

Anònim ha dit...

Què trist! Tindre que arribar a la situació de donar crits d''ànim ha qui ha patit una agressió. Eixos "demòcrats" estan comdemnant a qui és la victima. Temps al temps, i esperem que tinga que patir qui realment està provocant la situació, i no són pocs.
Por de què? Ànims? El que té que fer és exercir el seu dret de ciutadà, d'Alcalde, i exigir a la justicia que el defense i demanar-li responsabilitats al xicot favarero.

Anònim ha dit...

Jo fa un parell ld'anys també vaig patir una agressió a Padur, sense marques, clar.
Podíeu donar-me també ànims ciutadans.
Gràcies de bestreta. Amb vosaltres podré seguir ENDAVANT!

Anònim ha dit...

Sou penosos,els mateixos del bloq (la pajara) opineu en anonim,doneu molta pena

La Cotorra de la Vall ha dit...

El que acabes de dir és fals.