L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 17 d’abril del 2013

L'equip trial del CETV participa en la darrer prova del Campionat Autonòmic de Curses per Muntanya

El passat diumenge 14 d'Abril va tindre lloc en Aigües l’ última prova del Campionat de Curses per Muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana. En aquesta darrera cursa van participar 4 membres de l’equip de trail del Centre Excursionista de Tavernes.

Cal destacar que tots els corredors del CETV que van participar en la cursa van aconseguir arribar en temps a meta a pesar de l'exigent recorregut de 22 Km de distància amb més de 1300 metres de desnivell positiu. Les elevades temperatures del passat diumenge feren la mítica pujada al Cabeçó d'Or especialment dura.

Els tres corredors millor classificats del centre van ser Vicent Saa, Carles Hernández i José Palomares que van fer 2:36, 3:16 i 3:45 respectivament. L'equip de Trail del centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna conclou així la seua participació en el campionat de curses de muntanya de la federació.