L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 18 d’abril del 2013

L’Ajuntament de Tavernes adjudica la construcció de 94 nínxols en el cementeri municipal


La Regidoria de Contractació, que presideix Llum Sansaloni, ha donat a conéixer l’adjudicació a l’empresa Germans Tamarit SCV de la construcció de 94 nínxols en el cementeri municipal. L’import de la inversió és de 64.727,99 euros IVA exclòs.

Tal como La Cotorra va donar a conéixer fa dies, va ser el passat mes de gener quan la Regidoria de Contractació va aprovar el projecte de construcció de 94 nínxols en el Cementeri Municipal amb un pressupost base d’execució de 82.644 euros, IVA exclòs.

La regidora va convidar a quatres empreses a que presentaren ofertes per executar l’obra, i una vegada acabat el procediment, de les propostes presentades per tres d’aquestes empreses ha estat l’adjudicatària, Germans Tamarit, SCV, la de preu més baix ja que s’ha compromés a realitzar-la pel total ja esmentat de 64.727,99 euros, IVA exclòs.

L’objectiu de l’obra es millorar els serveis que es presten al cementeri i tot apunta a indicar que no serà l’única obra que s’haurà de mamprendre. Segons comentaris que hem escoltat, es donaria la circumstància que una de les obres realitzades últimament en el recinte presenta, a pocs anys de la construcció,  problemes estructurals i, si aquests comentaris són certs, això obligaria al govern municipal a iniciar reparacions i reforços per previndre possibles enfonsament de nínxols.
-

5 comentaris:

Un jubilat ha dit...

Sería molt important pel bé de tavernes que'l govern municipal intentara per tots el mitjos contractar les obres municipals en empreses del poble i aixina ajudaría a paliar un poc el problema de l'atur que patím en tavernes que noes poc.

Anònim ha dit...

Si tu vas a remodelar la cuina de ta casa i una empresa de fora el demana 64.000 euros i una del poble per fer exactament el mateix te'n demana 78.000 euros. ¿Tu que fas?

DIGAM LES VERITATS.. ha dit...

Pues si jo vaig a remodelar la meua cuina, el primer que faig es ENTERAR-ME "Ben REQUETEBÉ" de les ofertes que m´han presentat. Així que eixa es la recomanació que faig a tots els que parlem en qualsevol foro. Abans de parlar, sempre informar-se, ja que si qualsevol persona es molesta un poc en coneixer quins han segut els preus d´adjudicació de les obres, es pot saber, ja que son de domini públic. I estes son les cifres ( no dire noms per a no fer publicitat de ningú, però crec que els comentaris hi hauriem d´estar a la altura de les circunstancies ),ja que açò que ha fet este "senyor" anònim que abans ha publicat, de parlar sense saber ben cert del que parla..o potser " d´una manera interesada i partidista " es d´una categoria moral indignant:

Empresa forastera adjudicataria( 1ER LLOC ): ha guanyat el concurs amb el preu de 64.727,99€.

2on LLOC ( empresa del poble ): 66.039,00€

3er LLOC ( empresa del poble ): 73.471,03€

Com es pot vore, la diferéncia a L´HORA DE REMODELAR LA CUINA DE LA "NOSTRA CASA" NO ES LA QUE DESDE EIXE COMENTARI S´HA DIT. AIXÍ QUE SIGAM CORRECTES TOTS AMB ELS COMENTARIS, PEL BE DE TOTS I ESPECIALMENTE PEL BE DE LES EMPRESES DEL NOSTRE POBLE.



Anònim ha dit...

Disculpa però jo les quantitats ni les sabia ni les sé. Tu les dius i me les crec o no me les crec. Això de creure-m'ho la 2 i la 3 es cosa meua. I supose que a més el IVA. Uns quants milers més.

Jo només volia fer vore que igual que tots mirem pel nostre interés l'Ajunament ha de mirar pel seu, que és el nostre, els dels vallers.

I ací també cal fer reflexionar a les empreses del poble que els temps de "allà va tot" s'ha acabat i han d'ajustar els preus si volen endur-se el producte. És un concurs i ja se sap que guanya qui fa millor preu.
No tinc res que dir dels numeros, pero si que veig una gran exageracio de diferencia entre la primera i la tercera per una mateixa faena. Son redondejant 8.800 euros, més del 13% menys més IVA clar.

També estic segur que si se li dona a la segon, després els de sempre i no tant els de sempre s'haurien queixat i criticat que se li done a una oferta més cara.

En resum: es demanen ofertes per aconseguir la més barata, se li dona a la mes barata i santas pasquas. Tot lo demes, parlar per no callar.

I t'ho torne a dir, jo nomes posava un exemple. I tu m'insultes.

Anònim ha dit...

Tot això que dius esta molt bé, la teoria és molt bonica i les intencions molt bones, pero la realitat no es així.

Si a tu et conviden a participar i a presentar ofertes, si vols fas o no fas oferta. Ara, això de que només per ser del poble se li done la faena o se li donen facilitats....

"Digam les veritats" no conec a cap empresari del poble que mire pel poble, ni done facilitats al poble. El negoci es el negoci i només miren per ells, i em pareix molt bé que l'Ajuntament mire també pels seus diners i quan es un concurs que complesca les bases que ell posa. Tots saben a que van a un concurs i el que pot passar-los si exageren. Vols una adjudicació a dit? Home, el PP ja no governa i moltes, moltes empreses de fora del poble feren molts treballs del PP en el pla Zapatero i Camps, i ningu va dir res. Ara ja parlen.

Qui vulga peix que es banye el culet, i en este cas si vol el treball que es banye, o siga presente el menor preu possible i una oferta ben ajustada. I explicam perquè l'Ajuntament li te que regalar res a algu. ¿Ells regalaven algo al poble quan guanyaven diners a cabasos?

Ja em diras tu, suposant que els numeros son veritat com es menja això de un 64.700 i un altre 73.400 sense el IVA.