L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 24 d’abril del 2013

Baldoví "es despulla" contra els desnonaments al Congrés de Diputats. El diputat de Compromís retreu al PP que haja aprovat un text sense tindre en compte les demandes de la ILP.

Joan Baldoví,  diputat de Compromís al congrés espanyol, ha protagonitzat un moment de tensió en la sessió de control al president espanyol, Mariano Rajoy.

Baldoví li ha tirat en cara al PP que haja aprovat en la comissió d'economia un text sobre la llei hipotecària que no tenia en compte les demandes de la ILP que havia presentat la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca amb l'aval de més d'un milió de signatures.

Baldoví s'ha anat traient peces de roba mentre parlava, enmig de les queixes del president de la cambra, Jesús Posada, fins que ha exhibit una samarreta contra els desnonaments. "El projecte que vau aprovar dijous no té res a vore amb allò que demanava la gent. Heu despullat impúdicament la ILP perquè la vostra preocupació no és ajudar la gent, és que la banca no perda, és no desabrigar-la" ha començat dient Baldoví.

I mentre s'ha tret la jaqueta i la corbata, i ha rebut el primer avís de Posada. Però ha continuat: 'La vostra opció, senyor Rajoy, són els bancs. La meua, des del primer dia que vaig entrar per aquesta porta, quan vaig despullar la meva consciència…". El president del congrés l'ha interromput i l'ha amenaçat de retirar-li la paraula. I Baldovi ha acabat dient: "Si he de triar, em quede amb la gent que porta a aquesta samarreta."

-