L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 2 d’abril del 2013

La Diputacio va anunciar ahir que la Placeta del Trinquet s'inclourà en el PPOS 2013




La Diputació de València va informar ahir, dia 1 d’abril, les 56 obres que finança en la comarca Safor-Valldigna, entre les quals es troba la remodelació de la Placeta del Trinquet, popularment coneguda com a Placeta del Tio Julio.

La relació completa d’obres la podeu trobar en el següent enllaç oficial de la Diputació. 


La població ahir de la noticia en el web de la Diputació confirma tot el que ací en La Cotorra varem dir fa ja un mes: que el govern municipal havia demanat a finals de l’any passat eixa obra però aleshores (final de febrer) encara no tenia cap confirmació oficial de que la Diputació havia acceptat eixa obra dins del PPOS 2013.

I si no tenia confirmació, cosa lògica, no podia anunciar la subvenció i calia esperar a que la Diputació ho comunicara o confirmara, cosa que va fer ahir. O siga que les acusacions publicades en nota de premsa del PP de que el govern municipal no informava ni volia donar a conéixer les subvencions de Diputació, no tenien cap raó de ser ni s’adien amb la realitat del moment.

Ací teniu els enllaços de la informació que donarem en el seu moment:

-