L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 d’abril del 2013

Una veïna de Tavernes ferida lleu a l'hospital Sant Francesc de Borja de Gandia en caure-li damunt el revestiment de taulell d’un pilar.


El mes de marça va ser el soste de la fotografia, avui el revestiment d'un pilar
Aquesta vesprada, sobre les dos, una jove veïna de Tavernes ha patit danys lleus a l’hospital de Gandia després que li caigueren damunt els taulles que recobrien un pilar de la sala d’espera d’una de les especialitats de l’hospital.

Tot a punta a indicar que la jove menos d’edat, acompanyada de sa mare, estaven a una sala d’espera de la primera planta de consultes externes quan en tocar o recolzar-se en un dels pilars, han començat a caure-li damunt tots els taulells. Eren sobre les dos de la vesprada quan això ha passat, i la jove ha estat duta a urgències on se li ha guarit un colpa a un dit i se li ha practicat una radiografia per descartar un trencament d’os. Al final tot ha quedat en un esglai sense majors conseqüències, a pesar que alguns dels taulles ceràmics han caigut des de vora dos metres.

Un succés aquest d’avui que torna a repetir casos pareguts que han tingut lloc a l’hospital: febrer del 2006, juliol del 2008 i el passat mes de març, quan va caure una gran part del fals sostre del passadís de la quarta planta. Això ve a confirmar una situació per tots coneguda menys pels responsables sanitaris de la Generalitat: que l’hospital no garanteix a hores d’ara un seguretat al cent per cent a pacients i familiars que els puguen acompanyar.

Tot això s’esdeve mentre el govern valencià del PP té paralitzat el nou hospital de Gandia, a pesar de les moltíssimes promeses fetes que enguany estaría en funcionament, cosa que no s’ha produït i el que és pitjor, no se sap encara ni quan es reprendran les obres i quan s’acabarà. 

Maqueta del nou hospital, a hores d'ara sense data d'acabament
El grup parlamentari de Compromís va demanar al govern valencià del PP concreció en les dades del nou hospital i sobre tot, que pose els mitjans perquè s’acabe, alhora que va denunciar que l’actual Francesc de Borja no reuneix condicions.

Compromís ha manifestat que les prioritats han d’estar molt clares i si la Generalitt té diner per als clubs de futbol i F1 n’ha de tindre per a la sanitat i per garantir la seguretat dels usuaris i treballadors de l’Hospital de Gandia. 
-