L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 9 d’abril del 2013

Diumenge, dia 14, a la Casa de la Cultura, concert de Llevant Ensemble amb música de Zappa



El primer concert de Llevant Ensemble a Tavernes serà amb un programa dedicat a la música de Frank Zappa, el dia 14 a les 20'00h  a la Casa de la Cultura. 


Un homenatge a aquest gran compositor en el vinté aniversari de la seua prematura mort. Músic de rock, compositor de música clàssica, músic de Jazz, director de cine, guionista de cine, publicista, activista pels drets socials, candidat a president dels EUA ... Per a molts Zappa s'ha convertit en una icona de la cultura nord-americana de la segona meitat del segle XX. Sense dubte és un personatge polièdric, de gran intel·ligència, atípic en l'àmbit del rock i més encara en el de la música clàssica. 


Apartat dels grans mitjans de comunicació, i tanmateix, després de vint anys del seu traspàs, la seua música segueix fresca i el seu pensament crític completament vigent per als temps que vivim. 


El concert oferirà un tast de la seua producció, tant de música clàssica com de música rock. Parlarem de molts aspectes de la seua música, del seu activisme social, dels atacs que va patir de la caverna mediàtica i política de la dreta casposa nord-americana i com es plantà, fins i tot al senat dels Estats Units, per fer-los front sense por i sense ambigüitats. 


Llevant  Emsemble afirma “per si algú s'ho pregunta” que interpretar Zappa i cançons de música rock ”no és cap problema... perquè no és qüestió d'estil o gènere és qüestió de qualitat. La música de Zappa s'adapta a qualsevol tipus de formació i a qualsevol estil".

-