L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 12 d’abril del 2013

El Consell Valencià del PP adjudica la realització d’enquestes per 240.000 euros. Es paguen amb diners públics, però el PP mai les ha volgut entregar a la resta de partits.

El Consell Valencià, governat pel PP, no té diners per a res... excepte per allò que ells volen i els interessa. Com són les enquestes d'opinió, que permeten al govern del PP conèixer les inquietuds polítiques i les preocupacions dels valencians i així marcar estratègies de cara als pròxims comicis.

El govern del PP d'Alberto Fabra ha adjudicat la realització d'estudis d'opinió trimestrals a l'empresa GFK-Emer Ad hoc Research, SL, cosa que ens costarà als valencians 239.580 euros, IVA inclòs, en dos anys, o siga 119.790 euros anuals.

La Conselleria de Presidència, que dirigeix José Císcar, del PP, va traure la licitació fa cinc mesos, el novembre de 2012, però l'adjudicació es formalitzarà aquest mes, amb la qual cosa el PP disposarà d'enquestes fins a les eleccions autonòmiques de maig de 2015. I tot això amb l'agreujant que el Govern valencià del PP mai no ha lliurat els resultats de les enquestes a l'oposició amb l'excusa que són "un instrument de treball de l'Administració".

Una recent sentència del Tribunal Suprem obliga al Consell a informar a Compromís de tots els contractes menors subscrits amb les empreses de la trama Gürtel, per no tindre caràcter secret. Compromís té pendent un recurs davant el TSJ per la negativa a donar-li els sondejos d'opinió.

I més trampa: la llei de pressupostos de la Generalitat d'enguany imposa una clàusula que prohibeix tramitar "nous" contractes de servei, inclosos enquestes d'opinió. Però el PP va traure la licitació al novembre i ha demorat l'adjudicació cinc mesos, una forma de burlar la pròpia prohibició legal.

- Basat en informacions de la premsa
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla ser que s'han adonat que les enquestes han estat molt perjudicials per la seua formació i és per això que han ocultat aquestes dades... però es veu que dins del mateix partit, han filtrat aquesta informació i les dades són molt però que molt danyines pels interesos del PP... la societat s'està adonant de la colla de lladres i manipuladors que són... clar, supose que no tots ho són, a Catalunya ja comencen a donar-se de baixa del partit, a "lo Regne" vorem quan comencen a fer-ho...

E ha dit...

Per algo serà, no els anirà massa bé en elles, no vos pareix ? : "Quién algo oculta algo teme " , diuen .

Anònim ha dit...

Tot el que es paga amb diners públics s'ha de poder fer públic. Sense concessions. Si volen algun secret que s'ho pague el partit. El problema és no distingir entre el que és públic i el que és privat.