L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 15 d’abril del 2013

¿Quina política social, senyors del PP? El Consell Valencià deixa sense beneficis fiscals a 11.000 famílies mentre la meitat dels discapacitat perden l’ajuda.


El Consell Valencià ha modificat el llindar de renda amb l'objectiu de disminuir el nombre de famílies que es beneficien de les rebaixes fiscals en els casos de família nombrosa, naixement, adopció o discapacitat. Tal com ha informat la SER, unes 18.000 famílies valencianes es beneficiaven de les deduccions però després dels canvis impulsats només seran 7.000 i la Generalitat s'estalviarà uns 8,5 milions d'euros per no donar aquestes ajudes.

La retallada afecta sobretot a les famílies nombroses, però també a quasi la meitat dels discapacitats (uns 4000 dels 9500) que perden la deducció que s'aplicaven, i un terç de les mares treballadores amb xiquets de menys de tres anys.

També han reduït les deduccions fiscals per naixement o adopció d'un fill discapacitat i els seus beneficiaris cauen a la meitat. La deducció general per naixement o adopció la perden 10.000 contribuents dels 60.000 que la percebien fins avui.

Les dades arreplegades de les respostes parlamentàries donades pel Consell Valencià a preguntes de l'oposició, deixa ben clar que, cada dia més, el PP deixa la política social en pitjors condicions. I una cosa queda també cada dia més clara i patent: la política de grans esdeveniments que ha patit el territori valencià només ha servit per a arruïnar a la Generalitat, però les conseqüències les estem pagant els ciutadans i, entre ells, els més necesitats. Política social? Quina política, senyors del PP?
-